Alapképzés a Moss Norvégiában

A Legjobb Graduális Tanulmányok a Moss Norvégiában 2017

Alapképzés

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A Bachelor egy közös diplomát, amely által követett egyetemi hallgatók. Kapható a különböző tantárgyak, ez a program elkészíti a hallgatók akár a karrier vagy a fejlettebb tanulmány a maguk területén.

Norvégia (Norge) a legnyugatibb, északi - és valójában a legkeletibb - a három skandináv országban. Norvégia jól ismert a csodálatos és változatos táj. A fjordok, a az ország nyugati részében hosszú keskeny öblök, kétoldalt két oldalán magas hegyek, ahol a tenger behatol a szárazföld belsejébe. A végső felelősség az oktatási terheli a norvég Minisztérium Oktatási és Kutatási.

Alapdiplomák Összevetése a Moss Norvégiában 2017

Mutass többet

Amerikai Egyetemi Tanulmányok / Képzés Norvégiában

American College of Norway
Campus Nappali 1 év August 2017 Norvégia Moha

A főiskola a diákok 30 kredit (egy év alatt - felel meg 60 "studiepoeng" a norvég rendszer) az amerikai egyetemi rendszer részeként egy amerikai főiskolai diploma.ACN együttműködő partnerek [+]

American University Studies / Tanfolyamok Norvégiában

A főiskola a diákok 30 kredit (egy év alatt - felel meg 60 "studiepoeng" a norvég rendszer) az amerikai egyetemi rendszer részeként egy amerikai főiskolai diploma. ACN együttműködő partnerei a University of North Dakota (UND) Grand Forks, Észak-Dakota, West Chester University (WCU) West Chester, Pennsylvania és Adelphi University (AU) a Garden City, New York-ban. ACN hallgatók, akik sikeresen a programot ACN garantált felvételi. Ezen túlmenően, a hitelek nyert ACN, a diákok választhatnak, hogy alkalmazzák az egyetem az általuk választott az Egyesült Államokban.

Amikor a diákok sikeresen a másodéves szintű képzés az ACN, akkor jogosultak át UND, WCU vagy AU a Junior (harmadik év) hallgatói.Míg ACN szereznek egy kiváló megértése az amerikai egyetemi rendszer, építeni a hálózatot a tanulói és oktatói kapcsolatokat (mind norvég és amerikai), és azután, hogy a zökkenőmentes átmenetet az egyetemi rendszer. ACN segít a diákoknak gyakorlati és bürokratikus részletek így nagyobb mértékű a tanulmányok és átmenet zökkenőmentes lesz. A szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy ezeken az egyetemeken ACN otthont amerikai professzorok minden félévben. ... [-]