Alapképzés Norvégiában

A Legjobb 2 Alapdiploma Megtekintése Norvégiában 2018

Mester

Norvégia következetesen rangsorolják vagy első vagy az első három az ENSZ 's Human Development Index, nagy részben köszönhető az egyetemes egészségügy, a felsőoktatás erősen támogatott, átfogó társadalombiztosítási rendszer. Bachelor hallgatók Norvégiában is részesülhetnek a nemzetközileg elismert egyetemek, műszaki főiskolák és más felsőoktatási intézmények a nagyobb városokban szerte az országban, köztük Oslo, Tromsø, Bodø, mint, Trondheim, Stavanger és Bergen. Bachelor programok Norvégiában általában három évre szól, és kövesse a bolognai folyamat, így integrálódott az európai felsőoktatás kódot és gyakran lehetővé teszi a diákok át hitelek iskolák között.

Tanulmányi területen a norvég egyetemek 'Bachelor programok skálája a tudományos kutatás területén, beleértve például a biológia, szállítás, a polgári közgazdaságtan, marketing, vállalkozás, menedzsment, gyógytornász, jog, Nemzetközi Környezetvédelmi és Fejlesztési Tanulmányok és így tovább. Tanfolyamok tanítanak vagy norvég vagy angol nyelven. Néhány említésre méltó iskolák között Norvégiában a norvég BI Business School, a norvég Egyetem Élettudományi Egyetem Nordland Bjørknes és Kollégium.

Ha érdekel, kihasználva a kiváló alapképzési programok által kínált egyetemek és főiskolák Norvégiában, majd lapozzunk lefelé, és tovább, még ma! 

Mutass többet

Bachelor Sarkvidéki Kalandturizmus

UIT The Arctic University of Norway
Campus Nappali 3 év August 2018 Norvégia Alta

Ez a nemzetközi program célja az emberek, érdekel folytat a karrier a sokszínű és izgalmas turisztikai ipar. A tanulmány megadott Alta, és az oktatás nyelve az angol. Arctic Adventure turizmus a jobb tanulmányi program azok számára, akik szeretnek dolgozni ogher embereket; Van egy "meg tudom csinálni" hozzáállás; Üdvözöljük kihívások; és a szeretet tervezése és gyártása kültéri és kulturális tapasztalatait. A program ... [+]

Bachelor Arctic Adventure Turizmus

Ez a nemzetközi program célja az emberek, érdekel folytat a karrier a sokszínű és izgalmas turisztikai ipar. A tanulmány megadott Alta, és az oktatás nyelve az angol. Arctic Adventure turizmus a jobb tanulmányi program azok számára, akik szeretnek dolgozni ogher embereket; Van egy "meg tudom csinálni" hozzáállás; Üdvözöljük kihívások; és a szeretet tervezése és gyártása kültéri és kulturális tapasztalatait. A program az Ön számára az elméleti ismeretek és gyakorlati készségek szükségesek, hogy dolgozzon ki egy erősítse a turizmus minden szinten. Az érték a program alapján a tisztelet és aggodalommal tölti el a természet és a kultúra.... [-]


Bachelor Pszichológia

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)
Campus Nappali Részidős 6 - 7 félév Norvégia

Szerzett oktatás ad a munkához való jog a kutatás, a vizsgálat során folyamatot selfimprovement zajlik, a készségek dolgozni az emberek javult, a figyelmet a gondolkodás, korcsoport jellemzőit és kommunikáció a különböző típusú emberek merül fel. [+]

Fokú szerzett: Social Science Bachelor diplomát pszichológia.

A hossza a vizsgálatok: Teljes munkaidős tanulmányok: 3 év vagy 6 félév (szeptember-július) Részidős tanulmányok: 3 év 6 hónap vagy 7 félév (szeptember-július 7., félév vége Február)

Tanulmányi folyamat: meglátogatta a helyszíni előadások, független tanulmányok a könyvtárban és használatára RPIVA a javasolt adatbankok és Moodle környezet (e-learning).

Követelmények kezdődő tanulmányi program: érettségizett (gimnázium) oktatás felsőfokú vagy szakmai képzés. Felvételi vizsgák - nincs.

Szerzett oktatás ad a munkához való jog a kutatás, a vizsgálat során folyamatot selfimprovement zajlik, a készségek dolgozni az emberek javult, a figyelmet a gondolkodás, korcsoport jellemzőit és kommunikáció a különböző típusú emberek merül fel. Választhat, hogy folytatja tanulmányait a mester szinten.... [-]