Részidős Neurobiológia Alapdiploma a Pennsylvania az Amerikai Egyesült Államokban

Részidős Neurobiológia Alapképzések Megtekintése a Pennsylvania Amerikai Egyesült Államok 2017

Neurobiológia

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A főiskolai diplomát Neuroscience az a célja, hogy tanítsa a működési elveit az idegrendszer .. Ez egy multidiszciplináris mértékben, hogy mozog a biológia az idegsejtek a neurális rendszerek komplex dinamikáját.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Pennsylvania hivatalosan nevén Common Wealth of Pennsylvania. A legtöbb felsőoktatási intézmények az állami követik nemzetközösség felsőoktatási rendszer. A könnyen megközelíthető, és az egészséges szabadidős létesítmények abban az állapotban, hogy ez egy ideális hely a felsőoktatásban.

Kérj Információt Részidős Neurobiológia Alapdiplomák a Pennsylvania az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Neurobiológia Amerikai Egyesült Államok Pennsylvania, PA.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Amerikai Egyesült Államok!

or search for similar programs here