Neurobiológia Alapdiplomák

Neurobiológia 2018 Alapképzés

Neurobiológia

Diákok, akik úgy dönt, hogy folytassa a Bachelor in Neuroscience belekezdünk tanfolyam koncentrál kiterjedt utasítást pillére a modern idegtudomány, a celluláris rendszerekre szinten. Diplomával ezen a területen nyújt versenyképességét ezen a rendkívül igényes területen.

 

Mi a Bachelor in Neuroscience? Ez egy olyan program, amely felvértezi a hallgatók alapvető elvek és készségeket, hogy felkészíti őket, hogy folytassák posztgraduális tanulmányait sikeresen a különböző alap- és alkalmazott tudományok és az ideggyógyászat hangsúly. A hangsúly tól kognitív és biológiai tudományok hogy a biotechnológia és az orvostudomány. A résztvevők azt is megtanulják, alap- és alkalmazott kutatás általában, a pszichológia és a biológia. Ezek a módszerek közé tartozik a globális témák, amely lehetővé teszi számukra, hogy elsajátítsák és kritikusan értékelni ismeretek terén.

 

Az indok, hogy a hallgató választotta, hogy egy Bachelor in Neurology program változott.Például, tanfolyamok tanítani a különböző fogalmakat, mint a kémia, a fizika, a pszichológia, a biológia, számítástechnika és a matematika. Tanfolyam magában foglalja a részletes vizsgálatok fogkő, összetétele, sejt- és molekuláris biológia, pszichológia, organikus biológia, és a szerves kémia osztályban.

 

Költségek eltérnek attól függően, hogy az iskola, és a program általában tart három-négy évben. Fontos, hogy a kutatás a program, amelyet választott alaposan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel az Ön céljainak.

 

Diplomások nagy kereslet számos egyre versenyképesebb pozíciót. Neuroscience szakértelem elengedhetetlen sok karrierjében, mint a tudományos tudomány és az orvoslás. Mások az oktatás, a közrend, a biotechnológia, a könyvkiadás, tudományos írás, jótékonyság és a jog. Néhány diplomások kövesse a karrier-be tudományos kutatás, az oktatási adminisztráció és a gyógyszerkutatás területén.A hallgatók alakítson ki stabil tudományos alapot, amely lehetővé teszi számukra, hogy szolgálja a társadalom különböző módon kölcsönhatásban áll a társaik, kar és iparági szakemberek intenzív tanulási tapasztalatokat.

 

Lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző hazai és nemzetközi egyetemeken. Online programok kiváló választás egyének, akik élnek a távoli területeken korlátozott hozzáférést a létesítmény. Web-alapú opciók ellát azoknak, akiknek szükségük van a rugalmas ütemezés. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

 

Mutass többet

Bachelor Of Neuroscience

University of Montana
Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Missoula

A Neuroscience Major biztosít a hallgatók átfogó megértése a szerkezet és funkció az idegrendszer és az agy. A fő két fokos lehetőségeket a diákok közötti választás Cognitive Neuroscience & Behavioral and Cellular & Molecular Neuroscience lehetőségeket. [+]

Neuroscience, interdiszciplináris tanulmány az idegrendszer és az agy, hogy létrejött a területen a tudományos kutatás és még egy feltörekvő terület intenzív összpontosítás. Az UM Neuroscience Major hozzájárul, hogy megértsék a betegség, a kezelés és a megelőzés a neurológiai rendellenességek, traumás agysérülés és a mentális zavarok nevelése lelkes diákok a Montana államban, az Egyesült Államokban és a világ.

A Neuroscience Major biztosít a hallgatók átfogó megértése a szerkezet és funkció az idegrendszer és az agy. A fő két fokos lehetőségeket a diákok közötti választás Cognitive Neuroscience & Behavioral and Cellular & Molecular Neuroscience lehetőségeket. Mindkét lehetőség, hogy a diákok kapnak képzést neurológia technikákkal és idegrendszeri kutatások és tudományos írás. A program elkészíti UM diákok, hogy folytassa diplomás munka idegtudományi vagy pályára az orvostudomány, a tudomány, az oktatás, a kutatás a vállalatok, jogi, tudományos írás, beszéd patológia, és más tudományágak, ahol tudományos ismeretek az agy kulcsfontosságú összetevője.... [-]