BACHELORSTUDIES

Keresése Nemzetközi jog Alapdiplomák Franciaországban 2020

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Iránt érdeklődő diákok kormányzati politika és a szabályok alkalmazását, a nemzetközi jog lehet kifizetődő koncentrációt. Ahogy a világ kölcsönhatásba keresztül az ipar és a tárgyalások, a szakemberek szükségesek, hogy megvédje érdekeit minden nemzet vagy párt.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

A Legjobb Nemzetközi jog Alapképzések Franciaországban 2020

1 Találatok Nemzetközi jog, Franciaország Filter

Bachelor Nemzetközi Kapcsolatok

ILERI
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Angol
Francia
Campus

Az ILERI nemzetközi kapcsolatok alapképzése az általános és multidiszciplináris képzés, amely a nemzetközi kapcsolatok minden területére kiterjed: nemzetközi jog, közgazdaságt ...

Tovább