Filter
Alapdiplomák
Koszovó A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Nemzetközi marketing Graduális Tanulmányok Megtekintése Koszovóban 2019/2020

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A BA a nemzetközi marketing a program középpontjában a marketing nemzetközi összefüggésben. Emiatt, a mértéke figyelembe veszi a különböző üzleti és társadalmi kultúra kialakítása, a nemzetközi versenyképesség, a piaci szelekció és a menedzsment a nemzetközi hálózatok.

Egy ország, amely elnyerte függetlenségét 2008-ban, a Koszovói Köztársaság található Kelet-Európában. Az oktatási rendszer értékeli a 3 fő szakaszból áll: elsődleges, másodlagos és a harmadlagos szinten.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Nemzetközi marketing Alapdiplomák Koszovóban 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Nemzetközi marketing, Koszovó

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
International Business College Mitrovica (IBCM)

A IBCM International értékesítési és marketing program szakosodott üzleti tanulmányok erős hangsúlyt a nemzetközi marketing, közgazdaságtan, kommunikáció, szervezés irány ... [+]

Bachelor in International értékesítési és marketing

A IBCM nemzetközi értékesítési és marketing (ISM) programot szakosodott üzleti tanulmányok erős hangsúlyt a nemzetközi marketing, közgazdaságtan, kommunikáció, szervezés irányítás és a vállalkozó szellem és az innováció. Az ISM program felállítja majd a problémamegoldás és a vállalkozói mentalitás, amely a sikerhez szükséges.

Nemzetközi és akkreditált fok

A program tanított angol és alapja az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS). A kurzusok nemzetközileg elismert és átruházható.

Minden IBCM diákok kapnak egy kettős diplomát. Ez azt jelenti, hogy kapsz egy oklevelet IBCM és az oklevelet a partner intézmény, Lillebaelt Akadémia profi Felsőoktatási Dániában.... [-]

Koszovó Mitrovica
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul