Alapképzés az Amerikai Egyesült Oxfordshire az Egyesült Királyságban

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Oxfordshire az Egyesült Királyságban 2017

Mester

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Oxfordshire a megye Oxford. Az Oxford volt a fő oktatási központ, csak egy főiskolai Oxfordshire, amely nem közvetlenül az Oxford, hanem csak Banbury.

Alapdiplomák Összevetése az Amerikai Egyesült Oxfordshire az Egyesült Királyságban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Mester Egyesült Királyság Oxfordshire.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Egyesült Királyság!

or search for similar programs here