Alapdiploma az Amerikai Egyesült Milton Keynes az Egyesült Királyságban

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Milton Keynes az Egyesült Királyságban 2018

Mester

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Milton Keynes nincs saját hagyományos helyi egyetemre, de vannak különböző egyetemi tanszékek és főiskolák elérhető a városban. Ők abban a reményben, hogy nyissa meg az ilyen egyetem alatt a következő néhány évben.

Graduális Tanulmányok Összevetése az Amerikai Egyesült Milton Keynes az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet

Bachelor Of Engineering (kitüntetéssel)

The Open University
On-line Nappali Részidős 4 - 12 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Milton Keynes + 1 további

A BEng (Kitüntetések) feltárja a kreatív és analitikus témák alapjait - az anyagoktól és a mechanikától a tervezésig és a modellezésig -, amelyek a mérnöki tervezésre, az elektronikára, a környezetvédelmi technológiákra, az energiára és a fenntarthatóságra vagy a matematikai módszerekre összpontosítanak. [+]

Mikroszkópikus elektronikai eszközökről a nagyméretű szerkezetekre, mint a gátakra, hidakra és tornyokra, a technika megérinti az életünk minden területét. A mérnöki célja a látókör kiterjesztése a technikai kihívások megoldására és a problémák megoldására a tudomány és a matematika által támasztott számos módszer alkalmazásával.

A BEng (Kitüntetések) feltárja a kreatív és analitikus témák alapjait - az anyagoktól és a mechanikától a tervezésig és a modellezésig -, amelyek a mérnöki tervezésre, az elektronikára, a környezetvédelmi technológiákra, az energiára és a fenntarthatóságra vagy a matematikai módszerekre összpontosítanak. A sikeres befejezése ezt a diplomát akkor megfelel az oktatási követelmények regisztrálni, mint beépített mérnök (IEng), és részben megfelelnek az oktatási követelmények Chartered Engineer (CEng).... [-]