Alapdiploma az Amerikai Egyesült Buckinghamshire az Egyesült Királyságban

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Buckinghamshire az Egyesült Királyságban 2018

Mester

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Buckinghamshire az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet

Bachelor Of Engineering (kitüntetéssel)

The Open University
On-line Nappali Részidős 4 - 12 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Milton Keynes + 1 további

A BEng (Kitüntetések) feltárja a kreatív és analitikus témák alapjait - az anyagoktól és a mechanikától a tervezésig és a modellezésig -, amelyek a mérnöki tervezésre, az elektronikára, a környezetvédelmi technológiákra, az energiára és a fenntarthatóságra vagy a matematikai módszerekre összpontosítanak. [+]

Mikroszkópikus elektronikai eszközökről a nagyméretű szerkezetekre, mint a gátakra, hidakra és tornyokra, a technika megérinti az életünk minden területét. A mérnöki célja a látókör kiterjesztése a technikai kihívások megoldására és a problémák megoldására a tudomány és a matematika által támasztott számos módszer alkalmazásával.

A BEng (Kitüntetések) feltárja a kreatív és analitikus témák alapjait - az anyagoktól és a mechanikától a tervezésig és a modellezésig -, amelyek a mérnöki tervezésre, az elektronikára, a környezetvédelmi technológiákra, az energiára és a fenntarthatóságra vagy a matematikai módszerekre összpontosítanak. A sikeres befejezése ezt a diplomát akkor megfelel az oktatási követelmények regisztrálni, mint beépített mérnök (IEng), és részben megfelelnek az oktatási követelmények Chartered Engineer (CEng).... [-]