Alapdiploma észak-Írország az Egyesült Királyságban

A Legjobb Alapképzések észak-Írország az Egyesült Királyságban 2017

Alapképzés

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A Bachelor egy közös diplomát, amely által követett egyetemi hallgatók. Kapható a különböző tantárgyak, ez a program elkészíti a hallgatók akár a karrier vagy a fejlettebb tanulmány a maguk területén.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Észak-Írország (más néven Ulster) nem nagy a terület, de ez 30%-a sziget lakosságának. Két fő egyetemek, az egyik található Belfast, egy másik pedig a Derry és Jordanstown.

Alapképzések Összevetése észak-Írország az Egyesült Királyságban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Alapképzés Egyesült Királyság Észak-Írország.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Egyesült Királyság!

or search for similar programs here