Alapképzés stuttgartban Németországban

A Legjobb Alapdiplomák stuttgartban Németországban 2017

Mester

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Stuttgart nem csak a hatodik legnagyobb városa Németországban, hanem a főváros az állam a Baden-Württemberg. A város a lakosság nagy és gazdag múltra tekint vissza az autóiparban. Már több mint hét nagy állami felsőoktatási intézményeket.

Alapképzések Összevetése stuttgartban Németországban 2017

Mutass többet

Bachelor Of Engineering Nyomtatott Média Technológiák

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
Campus Nappali 7 félév February 2018 Németország Stuttgart

Az új Bachelor in Engineering szilárdan összpontosít NYOMATHORDOZÓ TECHNOLOGIES, és úgy tervezték, hogy készítsen tájékozott vezetők és a szakemberek a média kérdésekben; előmozdítása jártasság idegen nyelv; és hogy ruházza fel a hallgatók korszerű média technológia, a kritikai gondolkodás és a köz- és beszédkészségét. [+]

A Legjobb Alapképzések stuttgartban Németországban. Kezdje a nemzetközi Print Media karrier Kínálunk karrier kész készségek mérnöki diákok számára, akik érdeklődnek a tanuló nemzetközi kontextusban. Az új Bachelor in Engineering szilárdan összpontosít NYOMATHORDOZÓ TECHNOLOGIES, és úgy tervezték, hogy készítsen tájékozott vezetők és a szakemberek a média kérdésekben; előmozdítása jártasság idegen nyelv; és hogy ruházza fel a hallgatók korszerű média technológia, a kritikai gondolkodás és a köz- és beszédkészségét. Ez Bachelor program biztosítja a műszaki oktatás Németországban, míg a diákok lesz vértezve a profi, kreatív és interkulturális készségek szükségesek, hogy boldogulni itthon és külföldön. Pályakezdő a briliáns karriert a médiaiparban, amelyek magukban foglalják a technikai, menedzsment, marketing és vezetői pozíciókat szerte a világon. A sokszínűség, az egyéniség és az innováció középpontjában badenwuerttemberg, Németország. TAPASZTALAT és a potenciális munkaadók // kihasználása a kreatív elme a sok rendelkezésre álló technológiák a Hochschule der Medien lehet előállítani, amit akarsz. A műszaki osztályok tartják a legjobb felszerelt berendezések szakosodott média technológia. Kínálunk technológiák: Digitális kiadás / Cross-Media / Color Management / Computer to Plate / Számítógép sajtó / 3D nyomtatás / Commercial Printing / Csomagolás nyomtatás / Creative nyomtatás / Ipari nyomtatás / Product Design / post Sajtó és Befejező A potenciális munkaadók Németországban és külföldön: Porsche AG / Mercedes Benz AG / Springer / Bertelsmann BASF / Tetra Pak / Bosch / FrieslandCampina / Frito-Lay MBO / DuPont / Merck / Flint / Mondi / Asahi / Kodak HP / Canon / FUJIFILM / Konica Minolta / Beiersdorf / Henkel Ferrero / Storck / Unilever... [-]