Molekuláris Biológia Alapdiploma virginiában az Amerikai Egyesült Államokban

Molekuláris Biológia Alapképzések Megtekintése 2018 virginiában az Amerikai Egyesült Államokban

Molekuláris Biológia

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Molekuláris Science program integrálja ötletek és technikák, hogy befogják a határokat a hagyományos kémiai és biológiai tudományok, valamint a vonat a diákok a kísérleti és elméleti szempontból a kutatás a molekuláris biológia, a kémia és a fizika, különösen, ha ezek a tudományágak metszik egymást.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

A Virgin-szigetek egy kis csoportja a sziget a Karib-térségben ismert turizmus és a gyönyörű tengerparti kilátással. A szigetek is otthont ad számos egyetemek, amelyek néhány, a legtekintélyesebb program a Karib-térségben.

Kérj Információt Molekuláris Biológia Alapdiplomák virginiában az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Molekuláris Biológia Amerikai Egyesült Államok Virginia, VA. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Amerikai Egyesült Államok!

Search for similar programs here