Részidős Molekuláris Biológia Alapképzés in Oregon az Amerikai Egyesült Államokban

Részidős Molekuláris Biológia Alapképzések Megtekintése in Oregon Amerikai Egyesült Államok 2018

Molekuláris Biológia

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Tanulmány a molekuláris tudományok nyithat sok új és innovatív tudományos területeken folytatni, beleértve a molekuláris neurológia, cytogenetika, molekuláris genetika, molekuláris alapját monogénes betegségek molekuláris virológia és immunológia és molekuláris alapját a komplex betegségek.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Oregon egy amerikai állam található, a Csendes-óceán partján. Miatt buja zöld hegyek, erdők, vízesés, tavak és strandok, a turizmus az egyik fő iparágak ebben az állapotban. Számos egyetem ebben az állapotban, amely magában foglalja a legigényesebb és legmagasabb rangú egyetemen.

Kérj Információt Részidős Molekuláris Biológia Alapdiplomák in Oregon az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Molekuláris Biológia Amerikai Egyesült Államok Oregon, OR. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Amerikai Egyesült Államok!

or search for similar programs here