Molekuláris Biológia Alapdiploma kaliforniában az Amerikai Egyesült Államokban

Molekuláris Biológia Alapképzések Megtekintése 2017/2018 kaliforniában az Amerikai Egyesült Államokban

Molekuláris Biológia

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Tanulmány a molekuláris tudományok nyithat sok új és innovatív tudományos területeken folytatni, beleértve a molekuláris neurológia, cytogenetika, molekuláris genetika, molekuláris alapját monogénes betegségek molekuláris virológia és immunológia és molekuláris alapját a komplex betegségek.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kaliforniában a legmagasabb lakosság között minden amerikai állam egy gazdaság vetekszik egész országban. Ez ad otthont a legnagyobb egyetemi rendszer az Egyesült Államokban.

Kérj Információt Molekuláris Biológia Alapdiplomák kaliforniában az Amerikai Egyesült Államokban 2017/2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Molekuláris Biológia Amerikai Egyesült Államok Kalifornia, CA.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Amerikai Egyesült Államok!

or search for similar programs here