Molekuláris Biológia Alapdiploma a Nijmegen Hollandiában

Molekuláris Biológia Alapképzések Megtekintése 2018 a Nijmegen Hollandiában

Molekuláris Biológia

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

A főiskolai diplomát Molekuláris Tudományok középpontjában a genetika, mikrobiológia és biokémia. Az érintett témák köre a genetikai és a fehérje mérnöki biotechnológiai és orvosi diagnosztikai területén a molekuláris biológia.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Nijmegen egy gyönyörű város szívében Hollandiában. Az ismert turisztikai és oktatási lehetőségeket. Különböző jó egyetem található itt, mint a Radboud Egyetem Nijmegen. Sőt, az összes azoknak, akik minőségi oktatást kell lépni ebben a városban.

Kérj Információt Molekuláris Biológia Alapdiplomák a Nijmegen Hollandiában 2018

Mutass többet

Bachelor's programme in Molecular Life Sciences

Radboud University
Campus Nappali 3 év September 2018 Hollandia Nijmegen

[+]

Molekuláris Biológia Graduális Tanulmányok a Nijmegen Hollandiában. amerikai középiskolai diplomát szerzett az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Államokon kívül [-]