179 Bachelor Programok ban ben Mexikó for 2024

Bachelor Programok ban ben Mexikó for 2024Filter
    • Santiago de Querétaro, Mexikó
    • Jonesboro, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A marketing minden olyan tevékenység, amelyet egy szervezet vállal, hogy közönséget vonzzon termékeihez vagy szolgáltatásaihoz. Ez a vállalat minden aspektusát érinti, a termékek fejlesztésétől és forgalmazásától az értékesítésig és reklámozásig. Az Ön feladata az lesz, hogy megragadja és megtartsa az emberek figyelmét tartalommal, üzenetekkel és történetekkel.

    • Monterrey, Mexikó

    Teljes idő

    8 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A pénzügyi világban az interakciót állandó, felgyorsult innovációk jellemzik, mint például a digitális átalakulás és az új üzleti modellek. A pénzügyek világának olyan szakemberekre van szüksége, akik közös értéket generálnak, kockázatokat kezelnek, optimalizálják az erőforrásokat, pénzügyi stratégiákat dolgoznak ki és hajtanak végre, és gondoskodnak arról, hogy az álmoknak legyen jövője.

    • Colima, Mexikó

    Teljes idő

    9 félévben

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az Idegenforgalmi Menedzsment végzettségű szakember rendelkezik azzal a képességgel, hogy szolgáltatáson, hatékony tervezésen, vezetésen és együttműködésen keresztül regionális, országos és nemzetközi turisztikai tevékenységekkel foglalkozó szervezeteket irányítson és irányítson, valamint képes jövedelmező turisztikai projektek generálására fenntartható módon. egy adott terület tényleges és potenciális természeti és kulturális erőforrásainak azonosításával; mindezt kutatással, marketinggel és korszerűsített technológiákkal támasztja alá, a társadalmi felelősségvállalás tudatában.

    • Heroica Veracruz, Mexikó

    Az egyetemen

    Spanyol

    Megjegyzés: Ezt a Bachelor of Naval Architecture programot csak spanyolul tanítják. La carrera de Ingeniería Naval fue la primera que existió en el país, es otra de las carreras que han logrado un prestigio importante dentro de la Universidad Veracruzana y fuera de ella, pues incluso algunos extranjeros vinieron a estudiar a Veracruzan.

    • Mexico City, Mexikó

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Bachelor of Hotel Business Administration program azokat a jelölteket célozza, akik sikeresen letették az érettségi tanulmányokat, és végső célja az, hogy képzésben részesítse a jövőbeli szakembereket az operatív menedzsmentben bármely szállodai részleg és a vendéglátóipar számára. A program időtartama 3 év, és 16 hónapos szakmai gyakorlattal kombinálódik kiváló kategóriájú szállodákban és nemzetközi szabványokkal. Ily módon a jövőbeli szakmájuk valóságához kapcsolódó tapasztalatokat szereznek, és fejlesztik a csapatmunka készségeit.

    • México, Mexikó

    Az egyetemen

    Spanyol

    A nyilvános számviteli alapképzés végzettsége olyan szakember lesz, aki képes: »Pénzügyi, költségvetési és stratégiai üzletvezetési döntéseket hozni nemzeti és nemzetközi szinten, a vállalat növekedése és fejlődése érdekében. »A műveletek és a pénzügyi kimutatások értelmezési rendszereinek kidolgozása és integrálása az ellenőrzési módszerek és technikák támogatásával, jogi és költségvetési keretek között.

    • Acapulco, Mexikó

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Bachelor in Communication a kompetenciamodell keretében tanulmányi tervet kínál, amelyben a tapasztalatok Önre összpontosítanak: A kritikus, elemző gondolkodás fejlesztése, amely képes a média társadalomra gyakorolt hatásának tanulmányozására. Javasoljon és hajtson végre kommunikációs stratégiákat a közösség igényeinek megfelelően globális környezetük javítása érdekében. Fejlessze a hagyományos médiában, a közösségi hálózatokban való munkavégzéshez szükséges készségeket, és tanulja meg a kreatív, hírek és avantgárd hang-, videó-, internetes vagy írott üzenetek felépítését. Ezenkívül a Kommunikációs Tudományok Kutatási Nemzeti Tanácsához (CONEICC) tartozik, amely lehetővé teszi diákjaink és tanáraink számára, hogy elmerüljenek a kommunikáció aktuális tendenciáiban nemzeti szinten.

    • Mexico City, Mexikó

    Az egyetemen

    Magas felelősségtudattal, etikával és kiszolgáló hozzáállással rendelkező, hozzáértő szakemberek képzése, integrált tanterv alapján, különböző tudományágak tartalmával, amelyek összekapcsolódnak a bűnügyi jelenség tanulmányozásában, elemzésében, megelőzésében és kezelésében, segítve az alternatívák tervezését a mexikói társadalom biztonsági szükségleteinek megelőzésére és megoldására, a közrend fenntartására, valamint az érdekek és a szociális jólét védelmére, az emberi jogok tiszteletben tartása keretében.

    • Coyote, Mexikó

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Repüléstechnikai Géptervezési Mérnök rendelkezik a munkaerő területén végzett teljesítményéhez szükséges szakmai kompetenciákkal, helyi, regionális és országos szinten. SZAKMAI KÉSZSÉGEK A szakmai kompetenciák azok a készségek és attitűdök, amelyek lehetővé teszik a Mérnök számára, hogy tevékenységeit a szakterületén fejlessze, alkalmazkodjon az új helyzetekhez, valamint szükség esetén átadja tudását, készségeit és hozzáállását a közeli szakmai területekhez. Általános kompetenciák: Mérnöki problémák felvetése és megoldása a fizika, a kémia és a matematika elvei és elméletei alapján, tudományos módszerrel a tudományos és technológiai területeken történő döntéshozatal támogatása érdekében. Fejlessze és erősítse a hangszeres, személyközi, szisztematikus és vezetői készségeket a második nyelven történő kommunikációhoz.

    • Puebla City, Mexikó

    Az egyetemen

    Spanyol

    A diplomás saját készségeit és kritériumait fejleszti, hogy szakmáját magas színvonalon és etikailag végezze, készségek, ismeretek, attitűdök és értékek révén. Tudományos és humán képzés révén növelni fogják képességeiket és alkalmasságukat interdiszciplináris csoportokban való munkavégzésre, és megfelelő ellátást nyújtanak azoknak a betegeknek, akik fizikai rehabilitációs szolgáltatásokat igényelnek. neurológiai. Amellett, hogy alma mater támogatta saját Fizikai Rehabilitációs Központjának megnyitását.

    • Mexico City, Mexikó

    Az egyetemen

    Spanyol

    A nyilvános könyvelés szakma állandó tevékenység, amelynek célja a gazdálkodó szervezetek által kibocsátott pénzügyi információk megszerzése és ellenőrzése, valamint olyan tevékenységeket is fejleszt, mint a pénzügyi tervezés és ellenőrzés, az adókötelezettségek betartása, adminisztrációs tanácsadás és tanítás, többek között a a számviteli végzettségnek nagy felelősségtudattal, koncentrációs képességgel, tiszta elmével és jó nyomással kell reagálnia; legyetek a számok szerelmesei, módszeresek, szigorúak és vetítők.

    • Puebla City, Mexikó

    Az egyetemen

    Jelenleg Puebla állam Federalized Higher Normal Schoolja a következő oktatási programokat kínálja: Angol tanítás és tanulás alapfokú oktatása a középfokú oktatásban Scholarized Modality Studies 4 éven keresztül (nyolc félév)

    • Toluca, Mexikó

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az elmúlt 20 évben a matematikaoktatásban Mexikóban és a világ számos más országában végzett kutatások jelentős mennyiségű hasznos tudásról számoltak be a tanterv fejlesztéséhez a különböző oktatási szinteken, de különösen az alapoktatásban. A Mexikóban jelenleg az alapfokú oktatás utolsó lépésének tekintett középiskola a matematika tanításának, tanulásának és tanulásának fontos helyét jelöli ki a tanulmányi tervben és a programokban, mivel ez a diákok számára kiemelt terület, ahol a serdülők tudást szerezhetnek, fejleszthetik készségeiket. , és olyan attitűdöket alakítanak ki, amelyek lehetővé teszik számukra a különféle problémák megoldását és az önálló tanulást. A matematika alapszintű tanulásának alapvető célja, hogy a matematikai fogalmakat értelemmel töltse fel, hogy rugalmasan és megfelelően lehessen használni őket a problémamegoldásban. A technikák memorizálása és mechanikus alkalmazása megmutatta hatástalanságukat, és apránként utat engednek a gondolkodásnak, a kreatív keresésnek és az egyre hatékonyabb eljárások elfogadásának. Ahhoz, hogy elérjük a matematika középiskolai tanulmányainak alapvető célját, szükség van a didaktikai folyamatba beavatkozó három alapvető tényező - a tanár, a diákok és a tanulmányi tevékenység - átirányítására. Amikor a didaktikai folyamatról vagy a tanulási folyamatról beszélünk, utalunk a diákok, a tanár és a tanulmányi tevékenységek közötti kölcsönhatásokra. Ez utóbbiak azok a helyzetek vagy problémák, amelyek a tanár rendelkezésére álló segédanyagokban jelennek meg, mind a Közoktatási Minisztérium, mind a kereskedelmi szövegek. A fentiekből következett, hogy szükség van a középiskolai alapképzés tantervének módosítására,

    • Santiago de Querétaro, Mexikó

    Az egyetemen

    Spanyol

    Fő fókusz a serdülőkorban 4 óra / 4,5 Mexikó társadalmi-gazdasági és politikai problémái 4 óra / 4,5 Bevezetés a spanyol nyelv oktatásába 6 óra / 6,75 Szövegek megértése és előállítása 6 óra 6,75 Nyelv és kommunikáció 6 óra 6,75 az iskola és a közösség megfigyelése és elemzése 4 óra / 4.5

    • Tepic, Mexikó

    Az egyetemen

    Spanyol

    Akadémiai történelem 5. osztályig. középiskolai félév