Alapképzés marrakech Marokkóban

A Legjobb Graduális Tanulmányok marrakech Marokkóban 2017

Alapképzés

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A Bachelor egy közös diplomát, amely által követett egyetemi hallgatók. Kapható a különböző tantárgyak, ez a program elkészíti a hallgatók akár a karrier vagy a fejlettebb tanulmány a maguk területén.

Marokkó észak-afrikai ország, amely a part mind az Észak-Atlanti-óceán és a Földközi-tengerre. A legtöbb külföldi szeretnének tanulni Marokkóban keresik vagy arab vagy francia nyelvtanfolyamok. Minden nagyobb városban van nyelvi központok, és néhány is rendezhet otthon marad egy arab nyelvű család a tanfolyam alatt.

Marrakech néhány nagy intézmények, mint a Université Cadi Ayyad. Ez az intézmény biztosítja a kutatás alapú oktatás olyan témákban, mint Ecnomics és a tudomány. Eltekintve attól, hogy ez a város a különböző nemzetközi intézmények, mint például az American School of Marrakesh.

Alapdiplomák Összevetése marrakech Marokkóban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Alapképzés Marokkó Marrakech.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Marokkó!

or search for similar programs here