BACHELORSTUDIES.HU

Részidős Marketing tanulmányok Alapképzések 2019/2020 Keress

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

A marketing és kommunikációs ismeretek elengedhetetlenek egy jó reklámkampány megalkotásához. A marketing és kommunikáció képzésekre járó hallgatók elsajátítják a különböző médiumok, azaz a televíziós, a rádiós, a digitális média és a nyomtatott reklámkampányok fogásait.

Kérj Információt Részidős Marketing tanulmányok Alapdiplomák 2019/2020

16 Találatok Marketing tanulmányok Filter

Vezetői Bachelor of Marketing (Online)

Universidad Del Valle De Mexico
On-line Nappali Részidős oktatás 36 hónap Kérj Információt Mexikó Mexikó város + 1 további

Az Online Degree ez a módja a marketing, az értékesítés, a reklám és a piackutatás területén nyújt ismereteket. Önnek készségei lesznek hatékony marketingstratégiák végrehajtására.

Marketing és üzleti kommunikáció

Atlântica University
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Portugália Barcarena + 1 további

A marketing és üzleti kommunikáció szakirányának célja, hogy minőségi szakembereket építsen ki 3 tudásterületen: marketing / kommunikáció és menedzsment. Ez az egyetlen út a Lisszaboni térségben, amely ötvözi ezt a három területet.

Bachelor nemzetközi értékesítési és marketing

International Business College Mitrovica (IBCM)
Campus Nappali Részidős oktatás Kérj Információt Koszovó Mitrovica

A IBCM International értékesítési és marketing program szakosodott üzleti tanulmányok erős hangsúlyt a nemzetközi marketing, közgazdaságtan, kommunikáció, szervezés irányítás és a vállalkozó szellem és az innováció.

Bachelor of Business in Marketing

Avondale College of Higher Education
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 2 további

Avondale marketing program lehetővé teszi, hogy megértsék, és használja a különböző eszközök és keretek fejlesztésére használják a hatékony hirdetési stratégiák.

Marketing fok

UTH Florida University
On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Tampa + 1 további

A Bachelor in Marketing különös hangsúlyt helyez marketing funkciókat, tervezéséhez, végrehajtásához és ellenőrzés, valamint olyan eszközök kidolgozása futtatásához szükséges értékesítési, piackutatás, tervezés marketing tervek és reklámkampányok között más területeken .

Bachelor of Business Administration

SCPSU Business School
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Nyílt Beiratkozás Svájc Lausanne Svájc Online + 3 további

Bachelor Marketing & International Trade

Formasup Campus
Campus Részidős oktatás 1 év Szeptember 2020 Franciaország Bordeaux

Fejleszteni kell a szakmai ismeretek a résztvevők értékesítési technikák, marketing és üzletfejlesztési, hogy lehetővé tegyék számukra a kereskedelmi funkció (Franciaország & International).

Reklám és marketing

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)
Campus Részidős oktatás 8 - 8 félévek Március 2020 Brazília Campinas

A reklám és a marketing tanfolyam, hangsúlyt fektetve a Marketing célja első szakmai képzés diplomások műveletek foglalkozási szegmensben a regionális reklám. Ezért feltételezi, hogy ennek az új tantervi tervezés, hangsúlyt középpontjában a marketing, mivel ebből a szempontból, valamint több esetben a jelenlegi igényeket a munkaerőpiac, célja a hatékonyabb felszívódását diplomások az üzleti / ipari szektorban. Képzési orientált marketing nyit meg számos lehetőség szakmai tevékenysége nem korlátozódik előíró jelenlegi tanterv, a reklámügynökségek és a média.

Bachelor filozófia kitüntetéssel marketing menedzsment

IMM Graduate School of Marketing
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A BPhil Kitüntetések a Marketing Management rendeznek szinten 8 OKKR (HEQF igazítva), és

Bachelor in Marketing

International University
Campus Nappali Részidős oktatás Szeptember 2020 Belarusz Minsk

A Kar Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok és kezelése nagyon népszerű iskolai végzettséggel a Fehéroroszországból és országok közelben.

Bachelor of Business és Kereskedelem (Marketing)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online + 4 további

Ön kreatív, önmotoros, szeret dolgozni egy csapat, szervezett, de rugalmas, és leginkább érdekli az emberek gondolkodnak és cselekszenek? Ezután az USQ Bachelor of Business és Kereskedelem (Marketing) lehet az ok az Ön számára. A marketing magában foglalja azokat a lépéseket, amelyeket a termék vagy szolgáltatás elhelyezése a lehetséges ügyfelek kezébe ad. Mint ilyen, a szervezet energiáját és erőforrásait a lehető legjobb lehetőségekre fordíthatja a maximális nyereségért a piacon.

Bachelor Online Webmarketing és Social Media Management (ISG)

IONISx
On-line Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Franciaország Franciaország Online Svájc Svájc Online Réunion Reunion Online Niger Niger Online Mauritius Mauritius Online Martinique Martinique Online Madagaszkár Madagaszkár Online Luxemburg Luxembourg Online Libanon Libanon Online Gabon Gabon Online Francia Guyana Francia Guyana Online Francia Polinézia Francia Polinézia Online Elefántcsontpart Elefántcsontpart Online Kongói Köztársaság Kongói ROC (Brazzaville) Online Kanada Kanada Online Algéria Algéria Online Belgium Belgium Online Liechtenstein Liechtenstein Online + 34 további

Ismerje meg, hogyan definiálhat közösségi médiát és tartalommarketing stratégiát az összes digitális médiában való kommunikációhoz

BCom / BCom Hons marketing menedzsmentben

University of Johannesburg
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Január 2020 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A marketingmenedzsment BCom-val karrierjét a reklám, a márkamenedzsment, az ügyfélkapcsolat-menedzsment, a marketingmenedzser, a marketingkutató, az ügyfélszolgálat, a marketing tanácsadás, a médiatervezés és az értékesítési vezető segítheti. A Kitüntetések programban a hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott kompetenciákat a marketing menedzsment elveinek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában a jelölési pályafutás előkészítése során, valamint alapot kell nyújtania a további tanuláshoz.

Bachelor of Business (Marketing)

University of South Australia Online
On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Január 2020 Ausztrália Adelaide + 1 további

A digitális technológia megváltoztatja a marketing táját, ami izgalmas időt jelent az iparághoz való csatlakozáshoz. Az élvonalbeli marketing ismeretek és az igazi iparági tapasztalatok összpontosítása révén ez egy sokoldalú fokozat, amely felkészíti Önt a karrier széles körére. A marketingstratégiából, a reklámozásból és a médiatervezésből

Bachelor of Commerce (Public Relations)

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Január 2020 Ausztrália Észak-Wollongong Sydney + 2 további

A közönségkapcsolat (PR) a szervezetek és az érdekelt felek, az egyének és a nyilvánosság közötti magán- és nyilvános terek közötti információ kezeléséről vagy ezek kombinációjáról szól.