Filter
Alapdiplomák
Portugália A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Marketing tanulmányok Graduális Tanulmányok Megtekintés Portugáliában 2019/2020

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

A marketing és kommunikáció képzések számos iparág ajtaját kitárják előtted, hiszen minden szervezetnek kommunikálnia kell a dolgozóival és az ügyfeleivel. A marketing és kommunikáció végzettséggel rendelkező álláskeresők jó eséllyel pályázhatnak marketing cégek vagy nagyvállalatok által kínált pozíciókra is.    

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Marketing tanulmányok Alapdiplomák Portugáliában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Marketing tanulmányok, Portugália

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Atlântica University

A marketing és üzleti kommunikáció szakirányának célja, hogy minőségi szakembereket építsen ki 3 tudásterületen: marketing / kommunikáció és menedzsment. Ez az egyetlen ú ... [+]

Leírás

A marketing- és üzleti kommunikáció fokozata minőségi szakemberek felépítését célozza 3 tudásterületen: marketing / kommunikáció és menedzsment. Ez az egyetlen út a lisszaboni területen, amely egyesíti ezeket a három területet. Ez lehetővé teszi a marketing menedzsment mélyebb ismereteit és a nagyobb karrierlehetőségeket.

Ennek a fokozatnak a szándéka, hogy erős gyakorlati alkotóelemet hozzon létre azáltal, hogy előmozdítja a tanárok és a diákok közötti tapasztalatok állandó megosztását, amely hasznos lesz a vállalatok napi működéséhez. A tanároknak értékei vannak a tanításra és a nagy cégekben való részvételre. Az egyetemeken ez nem gyakori a Ph.D. tanároknak, hogy ilyen releváns szakmai tapasztalattal rendelkezzenek. Ez nagyon praktikus és megfelelő osztályokat tesz lehetővé az üzleti valósággal.... [-]

Portugália Barcarena
Kérj Információt
Angol,Portuguese (Portugal)
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul