BACHELORSTUDIES.HU

Részidős Marketing tanulmányok Alapképzések Összevetése Koszovóban 2019/2020

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A marketing és kommunikáció végzettségű üzleti szakemberek előtt egy sor karrierlehetőség nyílhat. Készségeiket kamatoztathatják a fogyasztói szokásokkal vagy az arculattal kapcsolatos tanácsadói szerepkörben, de akár cégük marketingcsoportjának vezetőjeként is helyt tudnak állni.

Egy ország, amely elnyerte függetlenségét 2008-ban, a Koszovói Köztársaság található Kelet-Európában. Az oktatási rendszer értékeli a 3 fő szakaszból áll: elsődleges, másodlagos és a harmadlagos szinten.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Marketing tanulmányok Alapdiplomák Koszovóban 2019/2020

1 Találatok Marketing tanulmányok, Koszovó Filter

Bachelor nemzetközi értékesítési és marketing

International Business College Mitrovica (IBCM)
Campus Nappali Részidős oktatás Kérj Információt Koszovó Mitrovica

A IBCM International értékesítési és marketing program szakosodott üzleti tanulmányok erős hangsúlyt a nemzetközi marketing, közgazdaságtan, kommunikáció, szervezés irányítás és a vállalkozó szellem és az innováció.