Filter
Alapdiplomák
Koszovó A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Marketing tanulmányok Alapképzések Összevetése Koszovóban 2019/2020

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A marketing és kommunikáció végzettségű üzleti szakemberek előtt egy sor karrierlehetőség nyílhat. Készségeiket kamatoztathatják a fogyasztói szokásokkal vagy az arculattal kapcsolatos tanácsadói szerepkörben, de akár cégük marketingcsoportjának vezetőjeként is helyt tudnak állni.

Egy ország, amely elnyerte függetlenségét 2008-ban, a Koszovói Köztársaság található Kelet-Európában. Az oktatási rendszer értékeli a 3 fő szakaszból áll: elsődleges, másodlagos és a harmadlagos szinten.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Marketing tanulmányok Alapdiplomák Koszovóban 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Marketing tanulmányok, Koszovó

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
International Business College Mitrovica (IBCM)

A IBCM International értékesítési és marketing program szakosodott üzleti tanulmányok erős hangsúlyt a nemzetközi marketing, közgazdaságtan, kommunikáció, szervezés irány ... [+]

Bachelor in International értékesítési és marketing

A IBCM nemzetközi értékesítési és marketing (ISM) programot szakosodott üzleti tanulmányok erős hangsúlyt a nemzetközi marketing, közgazdaságtan, kommunikáció, szervezés irányítás és a vállalkozó szellem és az innováció. Az ISM program felállítja majd a problémamegoldás és a vállalkozói mentalitás, amely a sikerhez szükséges.

Nemzetközi és akkreditált fok

A program tanított angol és alapja az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS). A kurzusok nemzetközileg elismert és átruházható.

Minden IBCM diákok kapnak egy kettős diplomát. Ez azt jelenti, hogy kapsz egy oklevelet IBCM és az oklevelet a partner intézmény, Lillebaelt Akadémia profi Felsőoktatási Dániában.... [-]

Koszovó Mitrovica
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul