Filter
Alapdiplomák
Brazília A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Marketing tanulmányok Graduális Tanulmányok Megteintése Brazíliában 2019/2020

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Pályakezdő Bachelor Marketing lesz képes megtartani a különböző pozíciókat különböző iparágakban. Ez azért van, mert a marketing vonatkozásában a fejlesztése és támogatása a termék, amely lefedi a gazdasági csere a világon. A hallgatók képesek lesznek megérteni a különböző témákat, hogy a tartomány a fogyasztói magatartás a termék forgalmazás.

Brazília, hivatalosan a Brazil Szövetségi Köztársaság, a legnagyobb ország, mind Dél-Amerikában és a latin-amerikai régióban. Ez a világ 's ötödik legnagyobb országa, mind a földrajzi terület és a lakosság, több mint 193 millió ember.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Marketing tanulmányok Alapdiplomák Brazíliában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Marketing tanulmányok, Brazília

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

A reklám és a marketing tanfolyam, hangsúlyt fektetve a Marketing célja első szakmai képzés diplomások műveletek foglalkozási szegmensben a regionális reklám. Ezért felté ... [+]

célkitűzések

A reklám és a marketing tanfolyam, hangsúlyt fektetve a Marketing célja első szakmai képzés diplomások műveletek foglalkozási szegmensben a regionális reklám. Ezért feltételezi, hogy ennek az új tantervi tervezés, hangsúlyt középpontjában a marketing, mivel ebből a szempontból, valamint több esetben a jelenlegi igényeket a munkaerőpiac, célja a hatékonyabb felszívódását diplomások az üzleti / ipari szektorban. Képzési orientált marketing nyit meg számos lehetőség szakmai tevékenysége nem korlátozódik előíró jelenlegi tanterv, a reklámügynökségek és a média.

Másodszor, a képesítést hirdető szeretne vetni érdeklődés folyamatos szellemi hallgató képzési folyamat bevezetése révén tudományok célzó megértés, elmélyítése, a reflexió és a termelés kezdetleges jellegét a kutatás területén a kommunikációs tudományok és propaganda.... [-]

Brazília Campinas
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
8 - 8 félévek
Campus
Bővebben magyarul