BACHELORSTUDIES.HU

Részidős Marketing tanulmányok Alapképzések Megtekintés Ausztráliában 2019/2020

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

A marketing és kommunikációs ismeretek elengedhetetlenek egy jó reklámkampány megalkotásához. A marketing és kommunikáció képzésekre járó hallgatók elsajátítják a különböző médiumok, azaz a televíziós, a rádiós, a digitális média és a nyomtatott reklámkampányok fogásait.

Ausztrália oktatás elsősorban a kormány felelőssége. A kormány teljes egészében finanszírozza az állami egyetemi oktatás, miközben részben finanszírozza a magán egyetemi oktatás.Ausztrália, hogy egy angol beszélt országban, a legtöbb diák országok, akiknek az angol az első nyelv gyakran szereti tanult ebben az országban

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Marketing tanulmányok Alapdiplomák Ausztráliában 2019/2020

5 Találatok Marketing tanulmányok, Ausztrália Filter

Bachelor of Business in Marketing

Avondale College of Higher Education
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 2 további

Avondale marketing program lehetővé teszi, hogy megértsék, és használja a különböző eszközök és keretek fejlesztésére használják a hatékony hirdetési stratégiák.

Bachelor of Business és Kereskedelem (Marketing)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Ausztrália Toowoomba Springfield Ausztrália Online + 4 további

Ön kreatív, önmotoros, szeret dolgozni egy csapat, szervezett, de rugalmas, és leginkább érdekli az emberek gondolkodnak és cselekszenek? Ezután az USQ Bachelor of Business és Kereskedelem (Marketing) lehet az ok az Ön számára. A marketing magában foglalja azokat a lépéseket, amelyeket a termék vagy szolgáltatás elhelyezése a lehetséges ügyfelek kezébe ad. Mint ilyen, a szervezet energiáját és erőforrásait a lehető legjobb lehetőségekre fordíthatja a maximális nyereségért a piacon.

Bachelor of Business (Marketing)

University of South Australia Online
On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Január 2020 Ausztrália Adelaide + 1 további

A digitális technológia megváltoztatja a marketing táját, ami izgalmas időt jelent az iparághoz való csatlakozáshoz. Az élvonalbeli marketing ismeretek és az igazi iparági tapasztalatok összpontosítása révén ez egy sokoldalú fokozat, amely felkészíti Önt a karrier széles körére. A marketingstratégiából, a reklámozásból és a médiatervezésből

Bachelor of Commerce (Public Relations)

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Január 2020 Ausztrália Észak-Wollongong Sydney + 2 további

A közönségkapcsolat (PR) a szervezetek és az érdekelt felek, az egyének és a nyilvánosság közötti magán- és nyilvános terek közötti információ kezeléséről vagy ezek kombinációjáról szól.

Bachelor of Applied Business (marketing fő)

La Trobe –Didasko
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Január 2020 Ausztrália Melbourne + 1 további

A La Trobe Egyetem Bachelor of Applied Business (marketing fő) nyújt Önnek alapot az üzleti és kulcsfontosságú marketing készségek. Az ebben a képesítésben rendelkezésre álló készségek és tudás igen nagy szerepet játszik az üzleti világban.