327 Bachelor Programok ban ben Malajzia for 2024

Bachelor Programok ban ben Malajzia for 2024Filter
    • Kuala Lumpur, Malajzia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ezt az egyedülálló, 4 éves számviteli szakot a Certified Practicing Accountants (CPA Australia) együttműködésével fejlesztették ki. A program célja, hogy rövidebb utat biztosítson a hallgatóknak a szakmai képesítések és elismerések megszerzéséhez. A hat CPA szakmai szegmens befejezése után az utolsó évben (4. év), a hallgatók megkapják az UniRazak Bachelor of Accounting (Hons) akkreditációt.

    • Petaling Jaya, Malajzia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor of Computer Science (Intelligens rendszerek) (Hons) program felvértezi a hallgatókat a tudás és a technikai készségek széles skálájával a mesterséges intelligens rendszerekkel kapcsolatos alapvető tények, fogalmak, elvek és elméletek terén. A hallgatók intelligens rendszerekre, adattudományra és elemzésre, gépi tanulásra, IoT-re és intelligens rendszerek integrációjára, természetes nyelvi feldolgozásra és mobil platform-programozásra összpontosító modulokat tanulnak.

    • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
    • Lagos, Nigéria
    • + 14 more

    Teljes idő, Részidő

    24 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A duális tanúsítási programot azoknak a hallgatóknak tervezték, akik üzleti és menedzsment szakmai karrierbe kezdtek. Ez az üzleti menedzsment tanfolyam segít elemzési és értékelési készségek fejlesztésében, amelyek a valós helyzetekben alkalmazhatók. Fejleszti ismereteit és megértését az üzleti tevékenység különböző területeiről, ideértve a menedzsmentet, a marketinget, az emberi erőforrásokat, a pénzügyeket és a műveletek menedzsmentjét globális kontextusban. Ezenkívül felkészülnek a sikeres üzleti tevékenységhez szükséges készségekre, például a vállalkozói szellemre, a digitális írástudásra, az együttműködő munkára és a kommunikációs készségekre.

    • Kuala Lumpur, Malajzia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Bachelor of Petroleum Engineering Technology (üzemeltetés és biztonság), kitüntetési programmal, amely az olaj- és gázipari mérnöki technológiát alkalmazza (üzemeltetés és biztonság) a downstream üzemekben. Sokoldalú mérnök és technológus képzése kellő elméleti tudással és műszaki felkészültséggel az olaj- és gázipari üzemekben való működéshez.

    • Kuala Lumpur, Malajzia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A szoftvermérnöki BSc (Hons) hallgatói megtanulják az informatikai szakemberek által megkövetelt alapvető ismereteket, valamint a programozás, a problémamegoldó készségek, az algoritmikus készségek, a matematikai technikák, valamint a rendszerelemzés és -tervezés alapvető ismereteit.

    • Chukai, Malajzia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Bachelor of Engineering Technology (kitüntetéses) Mechatronika TATI University College hangsúlyozza az alapvető elektromos és elektronikus tanfolyamok, mint áramköri elmélet, elektronika, digitális elektronika, mikrovezérlő és a beágyazott rendszer.

    • Shah Alam, Malajzia

    Teljes idő

    8 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A Department of Electrical and Electronic Engineering 1996-ban alakult és gyorsan növekedett azóta.

    • Johor Bahru, Malajzia
    • Southampton, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    4 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A repülés és az űrhajózás világa hihetetlenül dinamikus, és a legmodernebb tervezést aprólékos kutatási módszertannal egészíti ki. A mexikói aeronautika és asztronautika University of Southampton Malaysia felkészíti Önt a jövőbeli repülőgépek, motorok, műholdak és egyéb űrhajók tervezésére.

    • Kuala Lumpur, Malajzia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Felismerve a kommunikáció területének folyamatosan változó jellegét, programunk célja, hogy felkészítse a hallgatókat a szükséges készségekkel és ismeretekkel, és ami a legfontosabb, hogy ápolja őket a jövő hatékony kommunikátoraivá.

    • Kajang, Malajzia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Villamosmérnök egy gyorsan növekvő területén. A program fokozni a gyakorlati tapasztalat és ipari elhelyezését alapított ipar. Az elektronikai mérnöki program célja, hogy felkészítse a karrier a világ bármely pontján.

    • Shah Alam, Malajzia
    • George Town, Malajzia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ez alapképzési program által kínált Tanszék Menedzsment és Emberi Erőforrás alatt a College of Business Management és Számviteli szabott kifejezetten a diákoknak, akik érdeklődnek, hogy folytassák pályafutásukat az új globális környezetben a nemzetközi vállalatok. Ez a program célja az is, hogy a hallgatók az üzleti és menedzsment ismeretek, nyelvi kompetencia és a kulturális tudatosság szükséges a siker egy ilyen nemzetközi üzleti környezetet. Továbbá, a diplomát kínál izgalmas keveréke az üzleti és menedzsment tantárgyak, valamint a tanulmány a nyelvet, kötelező az első évben, és opcionális követően. Az extra nyelven keveredik a vezetési ismeretek, diplomások képes lesz biztosítani a jó kilátások a munkaerőpiacon is lehetősége lesz arra, hogy folytassa a magasabb fokú.

    • Shah Alam, Malajzia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program a vonat a diákokat, hogy elemezzék a vállalati kommunikációs problémák a tudományos és a gyakorlati szempontok és a vonat a diákokat, hogy hatékonyan kommunikálni az üzleti világban, legyen az helyi és globális.

    • Durian Tunggal, Malajzia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    A kurzus tárgyalja kérdéseket és fogalmakat, mint kialakítását vállalkozások szempontjából az emberek, lehetőséget, a kontextus és üzlet. A diákok lesznek felszerelve, a technológia és a technopreneurship tudás.

    • Shah Alam, Malajzia
    • Kuala Lumpur, Malajzia
    • + 1 more

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    BAC kínál az Egyesült Királyság Transfer Program (Business), ahol a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy teljes vagy egy 1 + 2 (1 év BAC és 2 éven át a partner egyetemen), vagy a 2 + 1 (2 év BAC és 1 év a partner egyetem).

    • Batu Pahat, Malajzia
    • Subang Jaya, Malajzia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Az INTI Központ Art & Design (ICAD) a mi vadonatúj kar a INTI- Subang Campus kínál karrier-orientált programok által támogatott state-of-the-art létesítmények, erős ipari kapcsolatok és globális források egy valóban világszínvonalú oktatás.