177 Bachelor Programok ban ben Litvánia for 2024

Bachelor Programok ban ben Litvánia for 2024Filter
    • Kaunas, Litvánia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A program célja olyan diákok fejlesztése, akik a fizikai aktivitással és életmóddal kapcsolatos tanácsadást tudnak nyújtani. A diákok rendelkeznek kompetenciákkal, hogy professzionális termékeket biztosítsanak az ügyfelek ...

    • Vilnius, Litvánia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Litván

    A Marketing és Reklám képzési programot úgy alakítottuk ki, hogy a hallgatók magas színvonalú marketing- és reklámszakképzettséget szerezzenek, oktassák és segítsék őket a hazai és nemzetközi piacok szakembereivé válásukban, valamint lehetővé tegyük számukra, hogy marketinggel kapcsolatos projekteket kezdeményezzenek és hajtsanak végre vállalkozások és fogyasztók számára.

    • Klaipėda, Litvánia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a kurzus a témák széles skáláját ötvözi, felkészítve Önt az elmélet, a kutatás és az adatelemzési készségek alkalmazására az üzleti, pénzügyi és kormányzati élet valós kérdéseiben. A tárgyalt konkrét témák a következők: Marketing, gazdaságpolitika, mikro- és makroökonómia, regionális és európai gazdaságtan, projektmenedzsment, vállalati társadalmi felelősségvállalás és adózás.

    • Vilnius, Litvánia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az orosz filológia alapképzési szakra orosz nyelvtudással nem rendelkező jelentkezők is jelentkezhetnek. Az orosz nyelv tanulása a hallgató felvételekor kezdődik. A nyelv és irodalom tökéletes egyensúlyát biztosító tanulmányok a szláv kultúra ismeretét, valamint az orosz irodalom és kultúra és Litvánia közötti kapcsolatokat is biztosítják.

    • Vilnius County, Litvánia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A CFA® (Chartered Financial Analyst) 1. szintű követelményeinek megfelelő pénzügyi programot először 2011-ben vezették be.A CFA® a pénzügyi elemzők globálisan elismert felső szintű minősítése, amelyet a CFA Intézet tanúsít.

    • Kaunas, Litvánia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Fotográfia szak célja az egyéni humanista orientáció, az esztétikai érzékelés, a kritikai és kreatív gondolkodás, a társadalmi aktivitás, a kommunikáció és a felelősségvállalás elősegítése, a hagyományos, alternatív és digitális fotózáson és a szakmai innovációkon alapuló fotós szakember szakmai készségeinek fejlesztése. tevékenységét a fotóművészet különböző alkalmazási területein, valamint a környezet változásait figyelembe véve, az élethosszig tartó tanulás fontosságát érzékelve fokozza a fotográfus tevékenység szervezéséhez szükséges képességeket.

    • Vilnius, Litvánia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Mindig is érdekelte a koreai kultúra? Szeretne egyedülálló kapcsolatot kialakítani Ázsiával, és tanulmányai során felkeresni? Szeretne multikulturális környezetben tanulni és dolgozni? Ha ezek a kérdések visszhangoznak önben, és szeretné értékes tudássá tenni a koreai és a nyugati kultúrával kapcsolatos ismereteit, akkor ez a 3,5 éves nyelvtanulás az Ön számára.

    • Kaunas, Litvánia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Performing Arts program tartalma megfelelően megfelel a tudomány, a művészet és a technológia legújabb vívmányainak. A hallgatók megismerkednek a kreatív tevékenységek elméletével és gyakorlatával, az improvizációval, a művészi projektmenedzsmenttel, a művészeti marketinggel és a kutatás módszertanával. A hallgatók szabadon választhatnak különböző korokból (beleértve a legújabbakat is) és nemzetiségből származó zeneszerzőket érettségi vizsgáikra és zárómunkájukra. A végzős hallgatókat arra ösztönzik, hogy az előadás legmodernebb formáit kövessék, ami segít beilleszkedni a kortárs művészeti szcénába, és elhelyezkedni abban.

    • Kaunas, Litvánia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az Egészségpszichológia egy olyan tanulmányi program, amelynek célja, hogy az egészségpszichológiában hozzáértő bachelorokat képezzen tudományos betekintéssel, az egészségpszichológiai tudományos ismeretek szilárd alapjával, valamint szakmai alkalmazási készségekkel a személyes és közegészségügy és jólét területén. A program célja, hogy biztosítsa a szükséges univerzális első fokozatú egészségpszichológiai képzést, és alapos ismereteket nyújtson az egészségügyi rendszerekről, az egészségmegőrzés és -fejlesztés céljairól és célkitűzéseiről, a rendszerkövetelményekről és igényekről, valamint a mentálhigiénés szakemberek szerepéről ezen igények kielégítésében.

    • Kaunas, Litvánia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol, Litván

    A repüléstechnika olyan tudomány, amely szó szerint és átvitt értelemben az ég felé visz bennünket. A légiközlekedési vállalatok szakmai tapasztalataira összpontosító KTU Bachelor's in Aviation Engineering vezeti a hallgatókat a légi járművek tervezésének alapelvei mögött álló folyamatok fokozatos megismerésén keresztül.

    • Vilnius, Litvánia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A BIM az épületinformációs modellezés rövidítése, és az építőipar vezető szereplője. A modern tervezési, kivitelezési, gyártási, valamint üzemeltetési és karbantartási technológiák a BIM koncepciókon alapulnak. Lényegében azt jelenti, hogy a teljes építési projekt és annak különálló elemei egy egyedi vagy kapcsolódó épület térinformációs modelljének kontextusában alakulnak ki.

    • Vilnius, Litvánia

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ez egy multidiszciplináris kutatási terület a céllal, hogy előkészítsék az embereket a szakértelem, az elkötelezettség és készségek menedzsment, a marketing, és a műveletek pozíciókat a bővülő ipar, amely az élelmiszer, szállás, és a turisztikai szolgáltatások az emberek otthonról.

    • Vilnius, Litvánia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Szakember felkészítése, aki képes médiarendszerek, számítógépes játékok, vonzó online információs rendszerek létrehozására; aki rendelkezik professzionális programozási készségekkel, az ember-számítógép interakció, a számítógépes audio- és videofeldolgozás vezetőinek ismereteivel, aki rendelkezik a kreatív vizuális gondolkodás alapjaival.

    • Kaunas, Litvánia

    Az egyetemen

    Litván

    A tanulmányi program célja, hogy az európai szabványoknak megfelelő felsőoktatási képzést biztosítson az európai szabványoknak megfelelően, olyan szakemberek felkészítésével, akik szakmai hozzáértése lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan hozzanak létre egy egységes és harmonikus arculati elképzelést az egyes ügyfelekről.

    • Vilnius County, Litvánia

    Az egyetemen

    Litván

    Az Építőmérnöki tanulmányi program célja: az építőmérnöki szakember oktatása, aki megtervezheti tevékenységét, megszervezheti és technikailag felügyelheti az elvégzett építési munkákat és a versenyképes munkaerőpiacon végzett munkát; olyan szakember képzése, aki kreatív gondolkodással rendelkezik, képes csapatban dolgozni és egyéni döntéseket hozni, felelős tevékenysége eredményéért, törekedve a szakmai területén történő fejlődésre.