Filter
Alapdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Life Skills 2019 Alapképzés

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

A szakemberek és a diákok egyaránt valószínűleg hasznosnak találják azokat a területeket, amelyek az önbecsülés és a bizalom megteremtését segítik elő. Az életképesség széleskörű tehetségeket tanulhat, hogy segítsen az egyéneknek olyan készségek elsajátításában, amelyek mindennapi életük javát szolgálják, beleértve a kommunikációt és az időgazdálkodást.

Life Skills Alapképzés

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

1 Results in Life Skills

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Üzemanyag-élelmiszer-innováció. Tanulmányozza az élelmiszer tudományt. Élelmiszertudományi fokozattal számos iparági karrier-pályát tud végezni olyan területeken, mint a ... [+]

Áttekintés

Az Ön karrierje, mint élelmiszer-tudós

Élelmiszertudományi fokozattal számos iparági karrier-pályát tud végezni olyan területeken, mint a feldolgozás, a gyártás, a csomagolás, a marketing, a kutatás, a minőségbiztosítás, a termékfejlesztés és az oktatás.

Pályakezdő készen áll a karrierre a világ legnagyobb iparágában.

Az RMIT Egyetem Ausztrália egyik vezető élelmiszer-tudományi oktatási és kutatóintézete. A Bachelor of Science (Élelmiszer-technológia és táplálkozás) tanulmányozása:

Hozzáférés a világszínvonalú létesítményekhez Az Élelmiszer Innovációs és Kutatási Központ egy korszerű oktatási és kutatási létesítmény, ahol praktikus, gyakorlati készségeket fejleszt ki. Hozzáférhet egy modern kísérleti üzemhez, amely szimulálja az ipari termelést, valamint a legmodernebb élelmiszer-előkészítő és -feldolgozó berendezések széles skáláját.Igény szerinti tudás és készségek A termeléstől a lemezig az élelmiszeripar a világon a legnagyobb. Folyamatos igény van a diplomások számára, akik alkalmazhatják a vonatkozó tudományos és technológiai ismereteket és készségeket. Ez a diploma magában foglalja az élelmiszer-technológia és a táplálkozástudomány teljes körét, és előkészíti Önöket az élelmiszeripar számos karriertájára.Ipari releváns tapasztalat Lehetősége lesz arra, hogy tanulmányai során vegyen részt az iparággal, beleértve a munkahelyeket és az iparági projekteket. Tanáraink tapasztalt szakemberek, és szorosan együttműködünk az iparral annak érdekében, hogy a diplomások hozzáférjenek a legmodernebb technológiákhoz és képzésekhez, amelyek készen állnak a diploma megszerzésére.... [-]
Ausztrália Melbourne
July 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul