265 Bachelor Programok ban ben Lengyelország for 2024

Bachelor Programok ban ben Lengyelország for 2024Filter
    • Wrocław, Lengyelország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Wroclawi Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, a 16. század elején gyökerei és 9 Nobel-díjnyertes Alma Mater tisztelettel üdvözölhetik Önt a Business and Administration három évig tartó bakalauro programjában. az üzleti világ jövőbeli vezetői számára. A program célja a maximális rugalmasság. Minden tanuló ugyanazt a programszerkezetet követi az első két évben.

    • Warsaw, Lengyelország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a BA-tanfolyam feltárja azt a sokféle módot, ahogyan az operatőr részt vesz a forgatókönyvek értelmes és ösztönző filmekké való fordításának együttműködési folyamatában. Dolgozunk az előgyártásban, a forgatáson és a színkorrekción is, mivel hiszünk abban, hogy az operatőrt bevonjuk a filmkészítési folyamat minden szakaszába. Gyakorlatok, workshopok és mesterkurzusok a lengyel filmművészet egyik leghíresebb nevével. A filmművészet történetének és fejlődésének kritikai és elemző tanulmányozása szilárd alapot ad diákjainknak jövőbeli karrierjük művészetében és mesterségében. A cél a hallgatók technikai ismereteinek és készségeinek fejlesztése, bővítése a fent említett képrögzítési módszerek mindegyikével. A lengyelországi tanulmányaikat befejező operatőr diplomások iránt Európában és az észak-amerikai kontinensen is nagy a kereslet, reklámokhoz, videókhoz és nagy költségvetésű produkciókhoz is alkalmazzák őket.

    • Wrocław, Lengyelország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A globális tanulmányok nemzetközi kapcsolatok szakiránya minden olyan nemzetközi és lengyel leendő hallgatónak szól, akik szeretnék megérteni a globalizáció mechanizmusait, valamint a helyi és globális események és jelenségek közötti függőségeket. A globális tanulmányok fő feltételezése az, hogy a globalizációra koncentrálnak, mint a fő kutatási és oktatási tárgyra. Nem elemzi a globalizációt a nemzeti állam szempontjából. Ehelyett a globális tanulmányok a globalizációt helyezik a középpontba, és összetett és autonóm folyamatként vizsgálják, amely minden nemzeti és nemzetközi szereplő számára meghatározott és hasonló feltételeket támaszt. A globális tanulmányokat alig határozzák meg a kortárs tudományok feltételezései és módszerei. Ehelyett multidiszciplináris és interdiszciplináris jellegűek, mivel csatlakoznak a gazdaság, a nemzetközi kapcsolatok, a politikatudományok, az antropológia, a szociológia, a területi tanulmányok, a kulturális és az etnikai tanulmányok, de a természettudomány néhány eleméhez, például a földhöz és az élethez is. tudományok vagy fizika.

    • Torun, Lengyelország
    • Poznań, Lengyelország
    • + 4 more

    Teljes idő, Részidő

    6 félévben

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    • Katowice, Lengyelország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Finance and Accounting for Business egy teljes munkaidős alapképzési program angol nyelven. A program bevezeti Önt a modern pénzügy és számvitel világába, amelyet az "üzleti nyelvnek" neveznek.

    • Warsaw, Lengyelország

    Teljes idő

    42 hónapok

    Az egyetemen

    Angol, Fényesít

    A gépészmérnöki tanulmányok átfogó műszaki képzést és saját fejlődési útválasztási lehetőséget biztosítanak a végzetteknek. A rendelkezésre álló szakterületek segítségével felfedezheti, mi érdekli leginkább a mechanika és a gépgyártás területén.

    • Gdańsk, Lengyelország

    Teljes idő

    7 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A tanulmányok célja szakemberek képzése a széles körben ismert gépészet területén, amely magában foglalja a gépek építését, gyártását és üzemeltetését. A tanulmányi program előadásokat, oktatóanyagokat és laboratóriumi órákat tartalmaz a gépészmérnöki alaptárgyakból, amelyeket az első négy félévben adnak át a hallgatóknak. A Tervezés és Gyártásmérnök szakirány választható szakmai tárgyai az utolsó három félévben zajlanak.

    • Olsztyn, Lengyelország

    Teljes idő

    7 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Az angol tanítású alapképzés programja a környezettechnikával és a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos problémákra összpontosít. A diplomások olyan mérnöki készségekkel rendelkeznek, amelyek alapismereteken alapulnak, mint például matematika, fizika, kémia és mikrobiológia.

    • Kraków, Lengyelország

    Teljes idő, Részidő

    6 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A program célja a számvitel alapjainak és nemzetközi, vezetési és pénzügyi vonatkozásainak megismertetése. A pénzügyek területén olyan területek szerepelnek a programban, mint a vállalati pénzügyek, a vállalati pénzügyek menedzsmentje, az államháztartás, a nemzetközi pénzügyek, a pénzügyi piacok, a pénzügyi elemzés, a globális banki tevékenység, az EU-s források megszerzése.

    • Warsaw, Lengyelország

    Teljes idő

    3 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol, Fényesít

    A specializáció elvégzése felkészít a PR-kommunikációs stratégiák építése és az imázsformálás, valamint a társadalmi és üzleti környezettel való pozitív kapcsolatok kialakítására a kampánymenedzsment és a médiával való együttműködés során.

    • Szczecin, Lengyelország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Navigation of MUS végzettségűként bármely ország lobogója alatt álló hajón elkezdhet dolgozni, mert diplomáinkat világszerte elismerik. Ha a tengeri szolgálata eléri az öt évet, és letette a központi vizsgát, bármelyik tengeri vagy belvízi hajó kapitánya lehet.

    • Kraków, Lengyelország

    Teljes idő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    • Kraków, Lengyelország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor in European Studies egy egyedülálló közös program, amelyet nyolc egyetem szervez az Una Europa szövetségen belül. Ez egy multidiszciplináris program, amelynek célja, hogy a hallgatók alapvető ismereteket szerezzenek az Európai Unió és az európai államok és társadalmak szempontjairól és értékeiről.

    • Online Poland

    Teljes idő

    7 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A Építőmérnöki Kar a Cracow University of Technology egyik legnagyobb karja, és a legjelentősebb lengyel karok közé tartozik a leendő építőmérnököket. Karunk 14 szakterületet kínál, köztük építési és mérnöki struktúrákat, közúti mérnöki munkákat, vasútépítést, anyag- és szerkezeti mechanikát, hidakat és földalatti szerkezeteket, technológiát és építési menedzsmentet. Az Európai Mérnöki Oktatási Akkreditációs Hálózat akkreditálta

    • Gdańsk, Lengyelország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Fényesít

    A Testnevelési és Sport Egyetem (GUPES) Turizmus és Vendéglátás (Bachelor 's level) képzése ideális választás azoknak, akik dinamikus környezetben szeretnének dolgozni. A turizmus és rekreáció területén végzett tanulmányok azoknak szólnak, akik érdeklődnek a tág értelemben vett turizmus, rekreáció és vendéglátás iránt. A pályakezdőnek átfogó kompetenciákkal rendelkező személynek kell lennie, mind a szociális, mind az annak alapján megszerzett tudáshoz és készségekhez kapcsolódóan.