Alapképzés az Amerikai Egyesült Szczecin Lengyelországban

A Legjobb Graduális Tanulmányok az Amerikai Egyesült Szczecin Lengyelországban 2018

Mester

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Mint sok más EU-országban, Lengyelországban kínál olcsó, vagy akár ingyenes oktatás EU-s diákok. Leendő hallgatók közvetlenül alkalmazni kell a választott lengyel intézménynek. A Varsói Egyetemen, például díjak között 1300 £ és £ 2,500 évente az angol nyelvtanfolyamok.

Szolgáló legfontosabb tengeri kikötő, az ország, Szczecin ismert a legjobb oktatási intézmények. A város ad otthont számos tudományos, orvosi és informatikai egyetemek, mint a University of Szczecin, Nyugat-Pomerániai Műszaki Egyetem és a Pomerániai Orvostudományi Egyetem.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Szczecin Lengyelországban 2018

Mutass többet

Bachelor Program A Nemzetközi üzleti

West Pomeranian Business School
Campus Nappali 3 év October 2018 Lengyelország Szczecin

Az International Business egy 3 éves (6 féléves) üzleti program, amely a világgazdasággal, a külkereskedelemmel, a nemzetközi kapcsolatokkal, a nemzetközi irányítással, a jogokkal és az etikával kapcsolatos kérdéseket foglalja magában. [+]

Bachelor program a nemzetközi üzleti

Az International Business egy 3 éves (6 féléves) üzleti program, amely a világgazdasággal, a külkereskedelemmel, a nemzetközi kapcsolatokkal, a nemzetközi irányítással, a jogokkal és az etikával kapcsolatos kérdéseket foglalja magában.

A nemzetközi üzleti diplomásoknak alapvető ismerete van a gazdasági területektől a nemzetközi gazdasági kapcsolatokra, a nemzetközi pénzügyekre, a nemzetközi tranzakciókra és a vállalkozói tevékenységre gyakorolt ​​hatással. Ők azok a szakemberek, akiknek kompetenciájuk van, hogy üzleti tevékenységet folytassanak egy európai piacon a globális piacon. Képességük lehetővé teszi a nemzetközi vállalatok és a multikulturális környezetben való munkát. Az angol nyelvű gyakorlatoknak és szakmai gyakorlatoknak köszönhetően a nemzetközi üzleti végzettségű diplomások nagyon versenyképesek a nemzetközi munkaerőpiacon.... [-]