Alapképzés az Amerikai Egyesült Gdynia Lengyelországban

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Gdynia Lengyelországban 2018

Mester

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

Mint sok más EU-országban, Lengyelországban kínál olcsó, vagy akár ingyenes oktatás EU-s diákok. Leendő hallgatók közvetlenül alkalmazni kell a választott lengyel intézménynek. A Varsói Egyetemen, például díjak között 1300 £ és £ 2,500 évente az angol nyelvtanfolyamok.

Mivel fontos tengeri kikötő, Gydnia város már egyedülálló látványosság az egész történelem. A város néhány, a neves oktatási központok. Nyolc egyetemek és több felsőoktatási intézmény a városban. Azok, akik szeretik tanuló egy gyönyörű város kell látogasson el ide.

Graduális Tanulmányok Összevetése az Amerikai Egyesült Gdynia Lengyelországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Mester Lengyelország Gdynia. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Lengyelország!

or search for similar programs here