$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Távoktatás Kulináris művészetek Alapképzések Áttekintése Argentinában 2022

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a táv… Tovább

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Ez az ország végre a törvényt, amely mandátumot minden diák részt vesz az egyetemi oktatásban is alkalmazni kell a kormányt, hogy nekik elérni a tanulmányi álmait. Ez javította a magasabb szintű oktatás ebben az országban, hogy ez az egyik legjobb országokat, amelyek a nemzetközi tanfolyamok a dél-amerikai kontinensen. Mivel több egyetem, mint például a Nemzetközi Iroda a nyelv, amely kínál nyelvtanfolyamokat, nyelvi akadály nem egy óriási kihívás, a diákok hajlandóak folytatni nemzetközi karriert Argentínában.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Kulináris művészetek Alapdiplomák Argentinában 2022

Kevesebb
További információ Argentinában folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Mausi Sebess
Vicente López, Argentína

Legyen professzionális kiválósági pék a Latin -Amerika legteljesebb programjával, gyorsítva, mindössze 5 hónap alatt. Megtanulsz mindenféle nemzeti és nemzetközi kenyeret kész ... +

Legyen professzionális kiválósági pék a Latin -Amerika legteljesebb programjával, gyorsítva, mindössze 5 hónap alatt. Megtanulsz mindenféle nemzeti és nemzetközi kenyeret készíteni, valamint modern és avantgárd alkotásokat. A tanfolyamot ki kell egészíteni a "Professzionális pékségtechnika" című könyvünkkel, amelyet Paulo Sebess, igazgatónk, a nemzetközi pékség szakértője és nemzetközi díjak nyertese írt. Az órák 100% -ban online, lépésenkénti magyarázatokkal és nagyfelbontású videókban rögzítve vannak, így nem hagyja ki az előkészületek és technikák egyetlen részletét sem. Is kiegészíti a tanulás a biztonsági és higiéniai tanfolyamok a munkahelyen és az élelmiszer -kezelés, táplálkozás, pizzák, és Empanadas. Mausi Sebess az egyetlen intézet, amely MasterChef tanúsítványokat ad ki. -
Alapképzés
Spanish (Argentina)
On-line
 
NOUN Eventos
Buenos Aires, Argentína

Az élelmiszer -újságírás világában mindenütt jelenlévő objektivitást és stílust igényel. A blogok és szakkiadványok legújabb tendenciája a versenyképes és innovatív iparág nép ... +

Az élelmiszer -újságírás világában mindenütt jelenlévő objektivitást és stílust igényel. A blogok és szakkiadványok legújabb tendenciája a versenyképes és innovatív iparág népszerűsítése és dokumentálása érdekében olyan dokumentumfilm -készítői profilra van szükség, amely túlmutat a mindennapi riporteren vagy tudósítón. 1. egység: Gasztronómiai újságírás A főzés tudománya és művészete Történelem és kulináris főszereplői Az ínyenc szakmája: technikák és készségek A kulináris elbeszélés: a gasztronómiai újságíró profilja A Savoir vivre stílusa és képessége A regionális gasztronómia lényeges irodalma A különbség a technika és művészet a gasztronómia írásakor -
BA
Spanish (Argentina)
On-line
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentína

Legyen professzionális cukrász szakács, aki elsajátítja az összes szükséges technikát ahhoz, hogy a világ legjobb cukrászdáiban dolgozzon mindössze 5 hónap alatt. Az órák 100% ... +

Legyen professzionális cukrász szakács, aki elsajátítja az összes szükséges technikát ahhoz, hogy a világ legjobb cukrászdáiban dolgozzon mindössze 5 hónap alatt. Az órák 100% -ban online, lépésről lépésre, magyarázatokkal, nagyfelbontású videókban rögzítve, bemutatva minden részletet, hogy megtanulják elkészíteni a klasszikus és modern édes készítményeket, süteményeket, petits gâteaux-ot, petits négyeseket és desszerteket a tányér, mint egyik másik oldala sem. Tanulmányait a munkahelyi biztonságról és higiéniáról, valamint az élelmiszer -kezelésről, a táplálkozásról, az italokról és a szeszes italokról, valamint a bor világának bemutatásáról szóló tanfolyamokkal egészíti ki. Mausi Sebess az egyetlen intézet, amely MasterChef tanúsítványokat kínál. -
Alapképzés
Spanish (Argentina)
On-line