BACHELORSTUDIES

Részidős Koragyermekkori nevelés Alapképzések Találj Közép-Amerikában és Karib-szigeteken 2020

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

A korai gyermekkorban, arra utal, hogy a fiatalos időszak születés hét vagy nyolc éves, egy kulcsfontosságú végrehajtására rendelkezésre álló időszak tudományos, fizikai, étrendi és szociális beavatkozások érdekében a gyerekek elérjék teljes potenciáljukat.

Ami az oktatási szervezetek Közép-Amerika, de javul. Sok amerikai főiskolák és egyetemek fut külföldi osztályok Közép-Amerikában és a karib, és következetesen az egyik legnépszerűbb is. És még akkor is, ha a teljes munkaidőben tanulás az amerikaiak nem hagyományosan elismerte, minden bizonnyal egyre ebben a tekintetben.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Koragyermekkori nevelés Alapdiplomák Közép-Amerikában és Karib-szigeteken 2020

2 Találatok Koragyermekkori nevelés, Közép-Amerika és a Karib-térség Filter

Bachelor oktatás korai gyermekkorban

The Mico University College
Alapképzés
szept. 2020
<
Nappali
<
4 év
Campus

A misszió a Kar oktatási és vezetés célja, hogy lehetővé tegye a diákok és a személyi állomány a legmagasabb lehetséges azáltal programok a legmagasabb minőséget és útmutatást ...

Tovább

Bachelor oktatás az alapfokú oktatásban (b.ed)

International University of the Caribbean
Alapképzés
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;4 év
Campus

A Bachelor of Education (ágyban.) Elsődleges olyan program célja a tanárok, akik szeretnék, hogy erőteljesebben tanítási kompetenciák terén az általános iskolai oktatás. A pro ...

Tovább