146 Bachelor Programok ban ben Kolumbia for 2024

Bachelor Programok ban ben Kolumbia for 2024Filter
    • Ibagué, Kolumbia
    • Greenville, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    Távoktatás, Az egyetemen

    A Bachelor of Organizational Leadership a koncentráció Human Resource Administration (BOLS / HRA) fokozat célja, hogy ismereteket és készségeket az elmélet és alkalmazások kapcsolódó

    • Rionegro, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az Uniremingtoni Gazdaságtudományi Kar Marketing Administration programjának (szemtől szembeni modalitás) szakembere globális jövőképű szakember, aki átfogó, adminisztratív, humanista, kulturális és etikai képzést szerez. Széles társadalmi felelősségtudata van, ami szakmai munkájában és az őt körülvevő közösségekkel való folyamatos kapcsolatában is megmutatkozik. Olyan szakember, aki készen áll arra, hogy időben és felelősségteljesen beavatkozzon a vállalati jellegű szándékos politikák, stratégiák és eljárások kialakításába és végrehajtásába, integráló koncepciót alkalmazva, amely a tervezésre összpontosító menedzsment és üzleti menedzsment szemszögéből kíván értéket teremteni. az üzleti folyamatok szervezése, irányítása, ellenőrzése és irányítása a termékek és szolgáltatások népszerűsítése és forgalmazása érdekében a jelenlegi és potenciális fogyasztók igényeinek kielégítése érdekében. Kreatív, innovatív, vállalkozói vezetéssel és a környezet holisztikus megértésével foglalkozó szakember. versenyelőnyt generálni a szervezet és a társadalom érdekében.

    • SANTANDER, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Santander technológiai egységeinek marketingprogramja a szakmai gyakorlat területén, amelynek műszaki és tudományos alapja a tanulmányok és a társadalomtudományok területén van, a projektek diagnosztizálása, kivizsgálása, tervezése, tervezése, megfogalmazása, végrehajtása, átalakítása és értékelése érdekében , megoldásokat, stratégiákat és marketing taktikákat nyújtanak a mennyiségi és minőségi változókra alkalmazott modelleken keresztül, az információs rendszerek technológiájára támaszkodva optimalizálják a döntéshozatalt, amely versenyképességet biztosít a helyi, regionális, nemzeti vállalatnak és a nemzetközi vállalatoknak.

    • Bogotá, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    Olyan logisztikai vezetőket képezzen ki, akik kiemelkedő, vállalati és társadalmilag felelős módon cselekszenek, hogy elismerjék munkájukat, teljesítményüket és eredményeiket. Magas tudományos színvonalú programot kínáljon, amelynek tartalma az ország aktuális igényeihez igazodik, hangsúlyozva a hallgató emberi és etikai formálódását, valamint a társadalom előtti szolgálat iránti elkötelezettségét. Ösztönözze a hallgatóban a logisztikai terület vizsgálati érzékét, ami arra készteti a hallgatót, hogy folyamatosan javaslatot tegyen a logisztikai fejlesztésekre, olyan folyamatokkal, amelyek értéket teremtenek az egész ellátási láncban. Fejleszteni a hallgatóban a logisztikai megatrendek, a környezeti logisztikai esetek, a visszatérési logisztika, a virtuális integráció (belső kommunikáció), az együttműködési kapcsolatok ismereteit, többek között az üzleti lehetőségeket.

    • Bogotá, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    A kommunikációs és számítógépes rendszerek felügyeletében és karbantartásában a technológia tanulmányozásának célja három alapvető területen a technológia, megoldások és szolgáltatások átalakítása és kereskedelmi forgalomba hozatala, amelyek a vezérlési megoldások, rendszerek, eszközök, berendezések tervezésével, karbantartásával, javításával és fejlesztésével kapcsolatosak. valamint elektronikus eszközök a kommunikációs és szórakoztatóelektronikai szektorból származó alkalmazásokkal.

    • Armenia, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az EAM Egyetemi Intézet Digitális Vizuális Tervezési Programjának hallgatója kifejleszti azt a képességét, hogy pontosan megértse környezetét állóképeken vagy mozgó képeken keresztül egy olyan digitális világban, amelybe a világ egyre inkább belép, és magában foglalja a teljes népességet. hajlamosak a látványra. A Visual Digital Design program minden olyan tevékenységet és tudományterületet magában foglal, amelyeket az jellemez, hogy szerves részét képezik a 2D és 3D digitális tartalmak építésének és tervezésének mozi, TV célokra. A videojátékok és a mobilalkalmazások így az új narancssárga korszak tervezésének és digitális tartalmának széles területét lefedték.

    • Cundinamarca, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    A San José Felsőoktatási Alapítvány kiváló csoportja átfogó és professzionális tanárokkal rendelkezik a tervezés és az előkészítés bizonyos területein, akik rendelkeznek a munkaerőpiac által megkövetelt szükséges készségekkel és kompetenciákkal, emellett gyakorlati tanfolyamokat kínál hallgatóinak a szükséges kellékekkel felszerelve. jelentős tanulást generálni tanulmányi folyamatukban, személyes és társadalmi hozzájárulást is keresve, mivel diákjaink magas társadalmi felelősségtudattal képzettek, és arra törekszenek, hogy pozitívan befolyásolják környezetüket. Mitől vagyunk mások? A San José Felsőoktatási Alapítvány divattervező hallgatói az első félévtől kezdve kifejlesztik azt a képességet, hogy különböző típusú ruhákat tervezzenek, művészi, vizsgáló és érvelő tapintattal, valamint a piac igényeit megoldó textilanyagok magas szintű ismeretével. A diákkísérési folyamatokon belül az üzleti gyakorlatokat a szakmában elismert tervezők műhelyeiben végzik, lehetővé téve a diákok számára, hogy ruháikkal nagy rendezvényeken vegyenek részt.

    • Barranquilla, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    Célunk az ellátási lánc folyamataiban jártassággal és ismeretekkel rendelkező szakemberek képzése a nemzetközivé válási folyamatok hatékony megvalósításához, a nemzeti és nemzetközi logisztikával kapcsolatos különböző műveletek megértéséhez és végrehajtásához. Minden tervezési, szervezési, marketing és forgalmazási tevékenység folyamatos fejlesztése, értékteremtés a logisztikai lánc számára. Képesség a logisztika irányítására nemcsak operatív szempontból, hanem adminisztratív és irányítási szempontból is, meghatározva a tér-, műszaki, humán- és pénzügyi erőforrás -szükségleteket a szolgáltatások lényeges javulásának elérése érdekében a termékek teljes minősége és a kereslet kielégítése.

    • Bogotá, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    Alternatívákat javasol a terület létrehozására, megtervezésére, megtervezésére és megszervezésére, olyan projektek vezetésére és irányítására, amelyek hozzájárulnak a városok és régiók javulásához és növekedéséhez, valamint emberi települések elképzeléséhez és kivetítéséhez, leendő, innovatív és fenntartható jövőképpel.

    • Colombia, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    A legnagyobb kihívás a hatékony keresztény vezetés kialakításában a képzettség hiánya. Időtartam: 3 év.

    • Sabaneta, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    A PROGRAM CÉLJA: A szakmai teljesítményt fejlesztő szakembereket képezzen ki a szervezetek marketingfolyamatainak elemzésére, tervezésére, végrehajtására és értékelésére a döntéshozatal érdekében, az igények és vágyak kielégítése érdekében, hozzáadott értéket teremtve az ügyfelek és a fogyasztók számára.

    • Cundinamarca, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    A San Mateo Egyetem Alapítvány Gasztronómia szakembere rendelkezik a következő készségekkel: Felügyeli és ellenőrzi a gasztronómiai és italműveleteket az adminisztráció részéről. Értelmezze és szabványosítsa a kulináris recepteket a meglévő trendeknek és a létesítmény követelményeinek megfelelően. A minőség ellenőrzése a gasztronómiai gyártási folyamatokban meghatározott rendszerek alkalmazásával. Végezze el a gasztronómiai művelet költségeinek és kiadásainak elemzését, tervezését és ellenőrzését. Vezetje a konyha emberi tehetségét az értékesítés, a termelési igények és a létesítmény politikája alapján. Rendezvények szervezése szervezési és tervezési kapacitással, amely lehetővé teszi a szükséges szolgáltatások megfelelő nyújtását és az innováció állandó keresését. Érezze az étel érzékszervi jellemzőit és a technológiai és kulináris folyamatok eredményeként bekövetkező átalakulásait.

    • Bucaramanga, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    A CORPORATION ESCUELA TECNOLÓGICA DEL ORIENTE BACHELOR'S GYERMEKPEDAGÓGIA -programjának végzőse képes lesz: ✔ értelmezni és alkalmazni azokat a normákat és minőségi előírásokat, amelyek szabályozzák a kolumbiai gyermekek átfogó gondozási programjait, mind a családban, mind az intézményben környezet. ✔ Segítség a védő és befogadó oktatási környezet kialakításában, a csecsemők szociális és kulturális környezetének sajátosságainak megfelelően, mind az alapfokú, mind az óvodai oktatásban. ✔ Közvetlen képzési projektek, amelyek reagálnak a csecsemő sajátosságaira és igényeire, figyelembe véve integrált emberi fejlődésüket a kisgyermekkori nevelés különböző szintjein. ✔ A tervezési didaktikai anyag összhangban van a csecsemő fejlődési szakaszával, valamint a kisgyermekkori és az alapfokú oktatás irányító tevékenységével. ✔ A tervezési didaktikai anyag összhangban van a csecsemő fejlődési szakaszával, méreteivel és az óvodai nevelés tantervi irányelveivel. ✔ Vezetje az oktatási projektek kidolgozását olyan intézmények számára, amelyek megfelelnek a gyermekek átfogó gondozásával és a legsebezhetőbb közösségek társadalmi befogadásával kapcsolatos nemzeti és nemzetközi iránymutatásoknak. ✔ Vegyen részt olyan kutatási folyamatokban, amelyek megoldást nyújtanak a környezet nevelési problémáira a gyermekek gondozásával kapcsolatban kezdeti és óvodai szinten.

    • Villavicencio, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    Legyen technikailag hozzáértő agrármérnöki szakember, szilárd etikai képzettséggel, humanisztikus tudatossággal, elkötelezett a fenntartható mezőgazdaság irányába történő változás előmozdítása mellett, és fegyelmezési szokásokkal, az önálló tanulás, az állandó kutatás és a technológiaátadás területén. nemzeti és nemzetközi szinten alakítsa át környezetét, és járuljon hozzá a jobb jövő építéséhez. Hozzáférhet laboratóriumunkhoz, az "El Remanso" termelőegységhez, valamint a nemzeti és nemzetközi megállapodásainkhoz a szakmai gyakorlatokról, a külföldi félévekről és a kutatási projektekről.

    • Bogotá, Kolumbia

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Rendszermérnöki program a számítógépes projektek tervezésére, kivitelezésére és irányítására képes szakemberek képzésére összpontosít az új technológiák használatával. A TEINCO rendszermérnök elsajátítja a Business Intelligence -en alapuló testreszabott szoftverek és informatikai megoldások kifejlesztésének készségeit, hogy az adatokat információkká alakítsa, és a viselkedést előre jelezze a Big Data, a Machine Learning és a Deep Learning (a mesterséges intelligenciát támogató pillérek) segítségével.