Filter
Alapdiplomák
Jamaica Kingston A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Kiegészítő-tervezés Graduális Tanulmányok Megtekintése 2019/2020 in Kingston Jamaikában

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Tartozékok kialakítása magában tervezése ékszerek, díszítmények, bőráru célja, hogy kiegészítse ruházat és hozzájárul ahhoz, hogy átfogó módon képet. Hasonló a divattervezők, kiegészítők tervezők használják a kreativitásukat és kézműves tervezése, előállítása és végső soron elősegítik eredeti szekrény darab.

Jamaica egy sziget ország található a Karib-tenger, amely a harmadik legnagyobb sziget a Nagy-Antillák.

A legnagyobb városa Jamaica, Kingston híres jó idő és a jó életkörülmények. Ez a főváros van néhány jó technológia és az intézmények, mint a Műszaki Egyetem és a University College of The Caribbean.

Kérj Információt Kiegészítő-tervezés Alapdiplomák in Kingston Jamaikában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Kiegészítő-tervezés, Kingston

Diplomák
Helyszín
Jamaica
Kingston
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts

Az ékszerek program felkészíti a tanulókat a szakmai stúdió gyakorlat. ... [+]

Bachelor Ékszer

Az ékszerek program felkészíti a tanulókat a szakmai stúdió gyakorlat. Ez magában foglalja a stúdió a művészet, a divat és az ipari ékszereket. A diákok megszerezzék expozíció alapjait metalsmithing, felszíni megszépítve, kő beállításait és a befejező. Területek hangsúly a kísérletezés és az innováció, megkönnyítette az erős kritikai és műszaki ismeretek.

Felvételi követelmények:

Minimum öt (5) CXC alanyok fokozat 1-3 (3-as fokozatú 1998 után), vagy minimum öt (5) GCE "O" Level évfolyamon a C. Legyen legalább 17 éves, a felvételkor. Angol nyelv, a CXC / érettségi szint (vagy azzal egyenértékű) kötel... [-]
Jamaica Kingston
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul