$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Kiállítás tervezés 2023 Alapképzés

A diákok azzal az óhajjal, hogy dolgozni múzeumok, galériák vagy tervező cégek választhatnak, hogy tanulmányozza kiállítás tervezés. Ez a tanfolyam a diákok a lehetőséget, hogy megtanulják az alkatrészeket a sikeres kiállítási installációk, valamint a földelő más területeken, mint például a védelmi és múzeumpedagógiai.   Lehet kérni: mi a Bachelor Kiállítá… Tovább

A diákok azzal az óhajjal, hogy dolgozni múzeumok, galériák vagy tervező cégek választhatnak, hogy tanulmányozza kiállítás tervezés. Ez a tanfolyam a diákok a lehetőséget, hogy megtanulják az alkatrészeket a sikeres kiállítási installációk, valamint a földelő más területeken, mint például a védelmi és múzeumpedagógiai.

Lehet kérni: mi a Bachelor Kiállítás Design? A Bachelor Kiállítás Design egy főiskolai diplomát, hogy a hallgatók a készségek, hogy hozzanak létre kiállítási különböző beállításokat, amelyek ösztönzik az interaktivitást, vagy azonnali érzelmi vagy szellemi válaszokat. Egyre ezeket a programokat bele a 3D technológiát abból a célból, modellezés kiállítás. A diákok kapnak egy megbirkózzanak az ipari tervezési elvek, valamint annak megértését, hogy a tér és annak kihasználtságát.

A leendő hallgatók választotta, hogy folytassa a tanulmányok lehet tanulni készségeket, amelyek átruházható szerte a különböző karrier-lehetőségek.Nyerhetnek fontos tervezési szakértelem, megtanulják, hogy manipulálják tervez a technológiát, és megtanulják a fontos üzleti ismeretek. Ők is magas szinten sajátíthatják el a építőipari gépek, szerszámok és tanulnak a kritikus szempont világítás.

Összefüggő költségek egyre ezt mértékben függ számos tényező, mint például a hallgató választása intézmény. Javasoljuk, hogy a hallgatók a kutatás a lehetőségeket, és válassza ki a programot, amely legjobban megfelel az érdekeit és igényeit.

Pályakezdő kiállítás tervezési program valószínűleg leszállni belépő szintű pozíciókat a különböző beállításokat, mint például: múzeumok, galériák, bevásárlóközpontok, filmstúdiók, ipari parkok, vidámparkok, kiállítások alkalmával. Ez a pályának vonzó lesz az egyének, akik kreatív, de ki is lehet használni építési eszközök, mint például fúrók és fűrészek. A diplomás is meg kell tanulni üzleti készségek másokkal az iparban.

A leendő hallgatók, akik szeretnék folytatni ezt a fokát talál sok választás világszerte. Mivel a gyakorlati szempontból ez a képzés, jelenleg nincs mértékben szerepelnek az ajánlatok teljes egészében az interneten. A hallgató azonban képes lehet kielégíteni néhány általános követelmények kombinálásával in-osztálytermi munka távoktatás. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Zhejiang Wanli University
Ningbo, Kína

A kiállításgazdaság és menedzsment alapképzésének néhány karrierlehetősége a márkamenedzser, a márkaigazgató, a fiókigazgató, a márkamarketing menedzser, a tervezési menedzser ... +

A kiállításgazdaság és menedzsment alapképzésének néhány karrierlehetősége a márkamenedzser, a márkaigazgató, a fiókigazgató, a márkamarketing menedzser, a tervezési menedzser, a médiapr menedzser, a digitális marketing menedzser stb. -
Alapképzés
Nappali
4 év
Angol
szept. 2023
31 Május 2023
Campus