Alapképzés in Douala Kamerunban

A Legjobb Alapképzések in Douala Kamerunban 2017

Alapképzés

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

A Bachelor egy egyetemi diploma által követett sok diák. Ez a négy év mértékű biztosít a készségek és ismeretek a diplomások kell kötnie a karrier tanulmányi területen, amely magába foglalja a legkülönbözőbb témákban.

A nyugat-afrikai országban, Kamerun büszkélkedhet a gyorsan növekvő felsőoktatási rendszer. Főiskolák és egyetemek nem sok volt egészen a közelmúltig, de sok új iskola van, amely egy sor olyan új tudományos programok nagymértékben diverzifikált lehetőségek a diákok ebben az országban.

Ez a város ad otthont néhány, a legjobb felsőoktatási központok az országban, beleértve a University of Doula. Ezen kívül vannak más neves intézmény, ahol a minőség és a diploma szakok kínálnak, mint például a Doula Maritime Institute.

Alapképzések Összevetése in Douala Kamerunban 2017

Mutass többet

Főiskolai újságírás - Taníthatók Franciául

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Campus Nappali 3 év September 2017 Kamerun Douala

Ez a program tanítják franciául. [+]

A Legjobb Graduális Tanulmányok in Douala Kamerunban. Ez a program tanítják franciául. Olvassa el a hivatalos francia leírása és érvényes itt: ESJ Paris Licence en Journalisme [-]