Alapképzés in Douala Kamerunban

A Legjobb Alapképzések in Douala Kamerunban 2017

Mester

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A nyugat-afrikai országban, Kamerun büszkélkedhet a gyorsan növekvő felsőoktatási rendszer. Főiskolák és egyetemek nem sok volt egészen a közelmúltig, de sok új iskola van, amely egy sor olyan új tudományos programok nagymértékben diverzifikált lehetőségek a diákok ebben az országban.

Ez a város ad otthont néhány, a legjobb felsőoktatási központok az országban, beleértve a University of Doula. Ezen kívül vannak más neves intézmény, ahol a minőség és a diploma szakok kínálnak, mint például a Doula Maritime Institute.

Alapképzések Összevetése in Douala Kamerunban 2017

Mutass többet

Főiskolai újságírás - Taníthatók Franciául

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Campus Nappali 3 év September 2017 Kamerun Douala

Ez a program tanítják franciául. [+]

A Legjobb Graduális Tanulmányok in Douala Kamerunban. Ez a program tanítják franciául. Olvassa el a hivatalos francia leírása és érvényes itt: ESJ Paris Licence en Journalisme [-]