BACHELORSTUDIES.HU

Környezetmenedzsment 2019/2020 Alapképzés

Megszerezte a Bachelor in Environmental Management ideális lehetőséget az egyének, akik szeretnék tervezni, végrehajtani és ellenőrizni minden részletét betartását biztosító biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi törvények, rendeletek és politikák. Védelmet nyújt az emberek és a környezet minden szempontból a környezetgazdálkodási tervek, eljárások, és a műveleteket.

Mi a Bachelor in Environmental Management? Az ilyen mértékű összpontosít ismeretek és készségek szükségesek, hogy hatékonyan környezetvédelmi vezetők. A hallgatók megtanulják az alapvető építőkövei beazonosítása és értékelése, a jelenlegi és jövőbeli levegő, víz, föld és energiaforrás igényeinek. Tanulás ezek a technikák lehetővé teszi a megfelelő ajánlások és érdekképviseleti kapcsolatos környezetvédelmi előírásoknak és gyakorlatnak. Továbbá, a bachelor ezen a területen lehetővé teszi az egyének, hogy fejlesszék a szellemi képességek szükségesek a sikerhez a globális környezeti menedzsment.

Sok ok van választotta, hogy egy Bachelor in Environmental Management kurzus. A program egy interdiszciplináris megközelítés a környezeti menedzsment, beleértve a környezetszennyezés elleni, politika és szabályozás. Magában foglalja a tanfolyam statisztikákat, kutatási, fogkő, a biológia és a kémia.

A költség függően eltérő az iskola, és a program hossza között mozog három-négy év. Lényeges, hogy kellően vizsgálja a program, amelyet választott, hogy ez illik a céljait.

Részesülő tanulók egy fokozatot környezeti menedzsment válhat sikeres és tiszteletben tartják a sor átváltható szaktudás. Diplomások egy erős háttérrel rendelkező környezetvédelmi irányítási feladatokat. A diákok megtalálják karrierlehetőségek a foglalkozás-egészségügyi, kockázatértékelés, a szennyezés kármentesítés, a közbiztonság, a veszélyes anyagok ellenőrzéséhez, a kockázatkezelés és a környezet-egészségügyi politika és szabályozás.A mértéke is készíti fel a pozíciók megőrzése és vadgazdálkodás, a tengeri és a part menti fejlesztések, ipari ökológia és a fenntartható üzleti lehetőségeket.

Számos nemzetközi lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző egyetemeken. Internet-alapú tanfolyamok ideális választás azok számára, akik távoli térségekben élnek szerte a világon a korlátozott hozzáférés a létesítmény. Online lehetőségek is gondoskodik az egyének, akik igénylik a rugalmas ütemezés. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

 

7 Találatok Környezetmenedzsment Filter

Európai posztgraduális tanulmányokat minőség, biztonság, környezet

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
On-line Nappali Szeptember 2020 Algéria Algéria Online Belgium Belgium Online Kanada Kanada Online Franciaország Franciaország Online Guadeloupe Guadeloupe Online Libanon Libanon Online Luxemburg Luxembourg Online Martinique Martinique Online Mauritius Mauritius Online Marokkó Marokkó Online Francia Polinézia Francia Polinézia Online Réunion Reunion Online Svájc Svájc Online Tunézia Tunézia Online Francia Guyana Francia Guyana Online + 27 további

A szervezet az ipari termelő vállalkozások, különösen a KKV / knak megszerzését teszi szükségessé, új készségek a kapcsolódó területeken, ahol a normatív és szabályozási korlátok egyre erősebb: a minőség, a biztonság és a környezetvédelem.

Bachelor környezetvédelmi és mezőgazdasági gazdálkodás

International Business College Mitrovica (IBCM)
Campus Nappali Részidős oktatás Kérj Információt Koszovó Mitrovica

A IBCM Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Management (EAM) program biztosít a hallgatók interdiszciplináris tapasztalat a kritikus környezeti kérdések, mint a mezőgazdasági termelés, a biológiai sokféleség, a természeti erőforrások és a megújuló energiaforrások.

Bachelor in Water Resources Engineering

Vytautas Magnus University
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Litvánia Kaunas

A tanulmányi program befejezését követően a diplomások képesek lesznek elemezni az élő környezetben előforduló jelenségeket,

Bachelor környezetgazdálkodás és technológia

Ho Chi Minh City University of Technology
Campus Nappali 4 év Szeptember 2020 Vietnam Ho Si Minh Város

A HCMUT- Bach Khoa University képzési programját frissítették, hogy megfeleljen a társadalom magas szintű képzettségű humán erőforrás-igényeinek a környezetgazdálkodási területen. A HCMUT- Bach Khoa University Környezetgazdálkodási és Technológiai Programjainak Bach Khoa University rendelkeznek a környezeti és természeti erőforrások kezelésével, a távérzékeléssel és a természeti erőforrásokkal kapcsolatos GIS-alkalmazások tudásbázisával; a kezelési technológia ismerete a vízhez stb.

Bachelor környezetvédelmi tervezés

The University of Waikato
Campus Nappali 4 év Március 2020 Új-Zéland Hamilton

A multi-diszciplináris, a kutatás-vezette program, amely az elmélet és a gyakorlat összhangban van a modern környezeti tervezés. Waikato Bachelor of Environmental Planning biztosít egy utat a karrier a várostervezés és erőforrás-gazdálkodás, a hangsúlyt a gyakorlati szakmai tapasztalattal, mint a kidolgozása során a környezetre és a kísérő erőforrás menedzsment meghallgatásokon.

Bachelor in Ecology Engineering és Pure Energy

Irkutsk National Research Technical University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2020 Oroszország Irkutszk

Ez a Bachelor 's Degree program célja, hogy képzéseket általános szakemberek foglalkozó környezeti problémák, a fenntartható természeti irányítás és a tiszta energia. Az egyetemes program integrálja az alapvető elméleti tudást alkalmazott laboratóriumi és kísérleti, mérnöki és technikai, módszertani és technológiai ismeretekkel. A program célja mindkét technológus sajátos képzése, aki képes alkalmazni az ökológiai és energetikai technológiákat és berendezéseket, valamint olyan mérnököket, amelyek új terméket fejleszthetnek és megvalósíthatnak az üzleti életben. A természetgazdálkodás gazdaságosságának további készségei elősegítik az új termékfejlesztést, valamint a helyes bemutatását és marketingjét.

Környezeti tanulmányok Bachelor

University of Prince Edward Island
Campus 4 év Kérj Információt Kanada Charlottetown

Az University of Prince Edward Island Környezeti Tanulmányok programjának új szakán megtanulják, hogy környezeti kapcsolatokat építsenek ki az akadémiai területeken, és elemezzék a mai környezetvédelmi kihívásokat.