Filter
Alapdiplomák
Vietnam A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Tekintsd meg Környezetmenedzsment Alapképzések Vietnámban 2019/2020

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A Bachelor of Science in Environmental Management szak lehetővé teszi a hallgatók, hogy megszerezzék ismeretek és eszközök megfelelő azonosítása és értékelése a környezetvédelmi kérdések.

Vietnam kínál változatos különböző lenyűgöző látnivalók. A hallgatók élvezhetik a természetes szépség, az ország, a diákok, akik utaznak Vietnam lesz ragadtatva a nagyvárosok, a piacok és üzletek is, mint bármi ezen a bolygón. Az egyetemi felvételi Vietnamban alapul pontszámot elért felvételi vizsgát.

A Legjobb Környezetmenedzsment Alapdiplomák Vietnámban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Környezetmenedzsment, Vietnam

Ho Chi Minh City University of Technology

A HCMUT- Bach Khoa University képzési programját frissítették, hogy megfeleljen a társadalom magas szintű képzettségű humán erőforrás-igényeinek a környezetgazdálkodási t ... [+]

A HCMUT- Bach Khoa University képzési programját frissítették, hogy megfeleljen a társadalom magas szintű képzettségű humán erőforrás-igényeinek a környezetgazdálkodási területen. A HCMUT- Bach Khoa University Környezetgazdálkodási és Technológiai Programjainak Bach Khoa University rendelkeznek a környezeti és természeti erőforrások kezelésével, a távérzékeléssel és a természeti erőforrásokkal kapcsolatos GIS-alkalmazások tudásbázisával; a kezelési technológia ismerete a vízellátás, a szennyvíz, a hulladékgáz és a szilárd hulladék tekintetében.

Környezetgazdálkodási és technológiai programok a diákok megtanulják, hogyan lehet összekapcsolni a menedzsment döntéseket a helyi, regionális és globális fenntarthatósági kezdeményezésekkel... [-]

Vietnam Ho Si Minh Város
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul