Filter
Alapdiplomák
Litvánia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Keresése Környezetmenedzsment Alapdiplomák Litvániában 2019/2020

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

A környezetgazdálkodás szak azokat a diákokat célozza meg, akiket érdekelnek a fejlődés, a kereskedlmi igények és a környezet egyensúlyának lehetőségei. A képzések felépítése intézményenként más és más, de általában környezettudományi és üzleti témákat egyaránt érintenek.

Litvániában, hivatalosan a Litván Köztársaság olyan ország, Észak-Európában, a legnagyobb a három balti állam. Fekszik mentén délkeleti partján a Balti-tenger, keleten a Svédország és Dánia. Több mint 90%-a litvánok beszél legalább egy idegen nyelvet, és a lakosság fele beszél két idegen nyelvet, főként orosz és angol nyelven.

A Legjobb Környezetmenedzsment Alapképzések Litvániában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Környezetmenedzsment, Litvánia

Diplomák
Helyszín
Litvánia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Vytautas Magnus University

A tanulmányi program befejezését követően a diplomások képesek lesznek elemezni az élő környezetben előforduló jelenségeket, ... [+]

Áttekintés

A tanulmányi program eredményei

A tanulmányi program befejezése után a diplomások képesek lesznek:

az élő környezetben előforduló jelenségek elemzése, \ tértékeli a környező környezet és a vízminőség közötti kölcsönhatásokat, \ tválassza ki a megfelelő modern módszereket és technológiákat, amelyek lehetővé teszik a vízkészletek fenntartható fejlődését és a környezeti problémák megoldását, \ tgyakorlatilag technológiai megoldásokat valósít meg a vízgazdálkodás különböző területein, \ taz élő szervezetek viselkedéséről a vízkörnyezetben, a szennyvíztisztításban, a gazdasági fejlődés fenntarthatósági elveiben, a nemzetközi és a nemzeti vízügyi törvényekben ismertetett ismereteket kell alkalmazni.követelmények... [-]
Litvánia Kaunas
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul