BACHELORSTUDIES.HU

Környezet-egészségügy 2019/2020 Alapképzés

Számos magánszemély választhat a Bachelor in Environmental Health programot, mert magában foglalja a különböző tudományágak. Az ilyen mértékű felkészíti a tanulókat a műszaki és szakmai igények pályára, hogy elkötelezett az emberi egészségre és a környezetre.

Mi a Bachelor in Environmental Health? Az oklevél a diákok, akik tervezik, hogy folytassa a pályafutását a bioterrorizmus, környezetvédelmi előírások, kockázatértékelés, toxikológia és a kutatás. Különös hangsúlyt fektetnek a kiépítése és megerősítése szilárd tudományos alapot. A program résztvevői aktívan részt vesznek az általános környezeti minőség a közösségen belül és a betegségek megelőzésére környezeti tényezőkkel kapcsolatos. A diákok is megtanulják a hatékony vizsgálati módszereit, értékelésével, ellenőrzésével és megszünteti az egészségügyi kockázatok és a kapcsolódó káros kockázatokat.

Ezek a programok és tanulmányok előnyös azok számára, akik akár haladást a karrierjük, vagy megtanulni egy magasabb szintű oktatás.A tanfolyamok változhat, de center elsősorban az alapvető tudományok, viselkedési és társadalmi tanulmányok, irodalom, bölcsészettudományi, és a matematika. Magában foglalja a tanfolyam kémia, biológia, geológia és a fizika.

Intézmények változó költségek a program, amely úgy három-négy év alatt fejezik be. Akit érdekel a kereső mértékben vegyék fel a kapcsolatot különösen főiskolák mintegy tandíj és a regisztrációs költségek és annak biztosítása, hogy a program megfelel a kitűzött célokat.

Miután az egyén számára a környezet-egészségügyi mértékben tudnak munkát találni számos karrier. Munkalehetőségek válogathatnak, beleértve a dolgozó kormányzati szervek, környezetvédelmi tanácsadó cégek, a magánvállalkozások és non-profit vállalkozások. Diplomások készek a foglalkozások, mint a környezet-egészségügyi szakemberek, foglalkozás-biztonsági szakemberek és Iparhigiéniai.Ezekben a kapacitások, az egyének felelősek a konzultáció, az oktatás és a végrehajtás kapcsolatos helyi, állami és szövetségi szabályok, törvények és rendeletek.

Érdekel az egyének meg kell tenniük a szükséges lépéseket megvalósításába fokozatot környezeti egészségre. A kiterjedt adatbázis ideális kiindulópontja a diákok kezdik felfedezni választásukat, mind földrajzilag, mind oktatási szempontból. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

4 Találatok Környezet-egészségügy Filter

Európai posztgraduális környezetvédelmi mérnöki tanulmányok

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
On-line Nappali Szeptember 2020 Algéria Algéria Online Belgium Belgium Online Kanada Kanada Online Franciaország Franciaország Online Guadeloupe Guadeloupe Online Libanon Libanon Online Luxemburg Luxembourg Online Martinique Martinique Online Mauritius Mauritius Online Marokkó Marokkó Online Francia Polinézia Francia Polinézia Online Réunion Reunion Online Svájc Svájc Online Tunézia Tunézia Online Francia Guyana Francia Guyana Online + 27 további

A birtokosa deeste - Környezetvédelmi mérnöki egy speciális szakember a higiéniát, a tisztaság és a környezet.

Bachelor környezeti egészségügyi és biztonsági irányítási

Northeastern State University
Campus Nappali 4 találd meg a neked való juris doctor képzést Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Törött nyíl + 2 további

A környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági irányítási nagyobb egy interdiszciplináris program célja, hogy felkészítse Önt a szakmai pályára a különböző területeken, beleértve, de nem kizárólagosan: a szövetségi, állami, helyi és törzsi kormányok, tanácsadás, az ipar és más magántulajdonban lévő vállalatok .

BTech a környezeti egészségügyben

University of Johannesburg
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A BTech Environmental Health program moduljai tartalmazzák a IV kutatási módszertant, a IV. Munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot, a IV. Környezeti hulladékgazdálkodást és a IV. Kezelési gyakorlatot.

Környezeti Egészségügyi Bachelor of Environmental Health

University of Johannesburg
Campus Nappali 4 év Január 2020 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

Megjegyzés: Ezt a programot 2017-ben kínálják fel, az igazgatótanács jóváhagyásával 2016-ban