BACHELORSTUDIES

Környezet-egészségügy 2020 Alapképzés

Számos magánszemély választhat a Bachelor in Environmental Health programot, mert magában foglalja a különböző tudományágak. Az ilyen mértékű felkészíti a tanulókat a műszaki és szakmai igények pályára, hogy elkötelezett az emberi egészségre és a környezetre.

Mi a Bachelor in Environmental Health? Az oklevél a diákok, akik tervezik, hogy folytassa a pályafutását a bioterrorizmus, környezetvédelmi előírások, kockázatértékelés, toxikológia és a kutatás. Különös hangsúlyt fektetnek a kiépítése és megerősítése szilárd tudományos alapot. A program résztvevői aktívan részt vesznek az általános környezeti minőség a közösségen belül és a betegségek megelőzésére környezeti tényezőkkel kapcsolatos. A diákok is megtanulják a hatékony vizsgálati módszereit, értékelésével, ellenőrzésével és megszünteti az egészségügyi kockázatok és a kapcsolódó káros kockázatokat.

Ezek a programok és tanulmányok előnyös azok számára, akik akár haladást a karrierjük, vagy megtanulni egy magasabb szintű oktatás.A tanfolyamok változhat, de center elsősorban az alapvető tudományok, viselkedési és társadalmi tanulmányok, irodalom, bölcsészettudományi, és a matematika. Magában foglalja a tanfolyam kémia, biológia, geológia és a fizika.

Intézmények változó költségek a program, amely úgy három-négy év alatt fejezik be. Akit érdekel a kereső mértékben vegyék fel a kapcsolatot különösen főiskolák mintegy tandíj és a regisztrációs költségek és annak biztosítása, hogy a program megfelel a kitűzött célokat.

Miután az egyén számára a környezet-egészségügyi mértékben tudnak munkát találni számos karrier. Munkalehetőségek válogathatnak, beleértve a dolgozó kormányzati szervek, környezetvédelmi tanácsadó cégek, a magánvállalkozások és non-profit vállalkozások. Diplomások készek a foglalkozások, mint a környezet-egészségügyi szakemberek, foglalkozás-biztonsági szakemberek és Iparhigiéniai.Ezekben a kapacitások, az egyének felelősek a konzultáció, az oktatás és a végrehajtás kapcsolatos helyi, állami és szövetségi szabályok, törvények és rendeletek.

Érdekel az egyének meg kell tenniük a szükséges lépéseket megvalósításába fokozatot környezeti egészségre. A kiterjedt adatbázis ideális kiindulópontja a diákok kezdik felfedezni választásukat, mind földrajzilag, mind oktatási szempontból. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

4 Találatok Környezet-egészségügy Filter

Környezeti Egészségügyi Bachelor of Environmental Health

University of Johannesburg
Alapképzés
jan. 2021
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Megjegyzés: Ezt a programot 2017-ben kínálják fel, az igazgatótanács jóváhagyásával 2016-ban

Tovább

BSc (Hons) Környezeti Egészség

Cardiff Metropolitan University
BSc
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;4 év
Campus

A környezetvédelem magában foglalja a munkahelyi egészséget, a biztonságot és a jólétet, a környezetvédelmet, a lakhatást, az élelmiszerbiztonságot és a közegészséget. Ha egy ...

Tovább

Európai posztgraduális környezetvédelmi mérnöki tanulmányok

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Alapképzés
<
Nappali
Francia
On-line

A birtokosa deeste - Környezetvédelmi mérnöki egy speciális szakember a higiéniát, a tisztaság és a környezet.

Tovább

Bachelor környezeti egészségügyi és biztonsági irányítási

Northeastern State University
Alapképzés
szept. 2020
<
Nappali
Angol
Campus

A környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági irányítási nagyobb egy interdiszciplináris program célja, hogy felkészítse Önt a szakmai pályára a különböző területeken, beleér ...

Tovább