BACHELORSTUDIES.HU

Találd meg Környezet-egészségügy Alapképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Egy diák folytatja azt a programot a környezetegészségügyi lehet megtalálni önmagát tanul semmit a kémiai toxicitás globális epidemiológia. Ezek a témák célja, hogy építsen, hogy értik a pontos módja az emberi egészség függ a környezetet.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A Legjobb Környezet-egészségügy Alapképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

1 Találatok Környezet-egészségügy, Amerikai Egyesült Államok Filter

Bachelor környezeti egészségügyi és biztonsági irányítási

Northeastern State University
Campus Nappali 4 találd meg a neked való juris doctor képzést Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Törött nyíl + 2 további

A környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági irányítási nagyobb egy interdiszciplináris program célja, hogy felkészítse Önt a szakmai pályára a különböző területeken, beleértve, de nem kizárólagosan: a szövetségi, állami, helyi és törzsi kormányok, tanácsadás, az ipar és más magántulajdonban lévő vállalatok .