Filter
Alapdiplomák
Dél-afrikai Köztársaság A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Találd meg Környezet-egészségügy Alapdiplomák Dél-Afrikában 2019/2020

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Van egy általános megértése, hogy számos egészségügyi feltételek okozzák jelen lévő tényezők természetes vagy mesterséges környezetben. Környezet-egészségügyi programok kívánnak készíteni a diákokat, hogy vizsgálja meg ezeket az összefüggéseket, és betekintést nyújtanak az ezen alapuló szisztematikus vizsgálatok.

Dél-Afrika, hivatalosan a Dél-afrikai Köztársaság, egy olyan ország található, a déli csúcsától Afrikában. Meg van osztva kilenc tartomány. Dél-Afrika nem csak leugranak pont, ő maga egy fantasztikus hely gazdag kultúra, az állat-és növény-és történelem.

A Legjobb Környezet-egészségügy Alapképzések Dél-Afrikában 2019/2020

Tovább Kevesebb

2 Találatok Környezet-egészségügy, Dél-afrikai Köztársaság

Diplomák
Helyszín
Dél-afrikai Köztársaság
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University of Johannesburg

A BTech Environmental Health program moduljai tartalmazzák a IV kutatási módszertant, a IV. Munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot, a IV. Környezeti hulladékgazdálkod ... [+]

A BTech Environmental Health program moduljai tartalmazzák a IV kutatási módszertant, a IV. Munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot, a IV. Környezeti hulladékgazdálkodást és a IV. Kezelési gyakorlatot.

Felvételi követelményekNemzeti diploma a környezetvédelmi egészségügyben és tudományos érdeme.Legalább 60% szükséges az NDip programban.Elérhetőségeit

Név: Martha Chadyiwa asszony Tel .: 011 559 6239 / e-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Megjegyzés: Ezt a programot 2017-ben kínálják fel, az igazgatótanács jóváhagyásával 2016-ban ... [+]

Megjegyzés: Ezt a programot 2017-ben kínálják fel, az igazgatótanács jóváhagyásával 2016-ban

Karrier

A környezetvédelmi egészségügyi szakember a szakma multidiszciplináris csoportjának tagjaként fog működni, a szakma terjedelmének megfelelően. Mint ilyen, ez a személy képes lesz hatékonyan kommunikálni, elősegíteni a vállalkozó szellemet, fenntartani a szakmai és a környezet-egészségügyi etikát, valamint kezelni az emberi, pénzügyi és fizikai erőforrásokat a szakma keretein belül.

Felvételi követelményekMinimális APS: 24Tanítási és tanulási nyelv - angol: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadottFizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul