BACHELORSTUDIES.HU

Környezet-egészségügy Graduális Tanulmányok Megtekintése Észak Amerika 2019/2020

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Van egy általános megértése, hogy számos egészségügyi feltételek okozzák jelen lévő tényezők természetes vagy mesterséges környezetben. Környezet-egészségügyi programok kívánnak készíteni a diákokat, hogy vizsgálja meg ezeket az összefüggéseket, és betekintést nyújtanak az ezen alapuló szisztematikus vizsgálatok.

Az Egyesült Államok gyakran nevezik az Egyesült Államokban, a szövetségi köztársaság, amely ötven állam és egy szövetségi kerületi. 48 a szomszédos államok és a szövetségi kerületi Washington, DC vannak az első Észak-Amerikában Kanada és Mexikó. Az állam az Alaszka északnyugati részén Észak-Amerikában, Nyugat-Kanada és keletre Oroszország a Bering-szoroson, és az állam a Hawaii-szigetek egy szigetcsoport a Csendes-óceán északi közepén. Az ország is öt lakott és lakatlan területeken kilenc, a Csendes-óceán és a Karib-térségben.

Környezet-egészségügy Alapképzések Áttekintése Észak Amerika 2019/2020

2 Találatok Környezet-egészségügy, Észak Amerika Filter

Európai posztgraduális környezetvédelmi mérnöki tanulmányok

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
On-line Nappali Szeptember 2020 Algéria Algéria Online Belgium Belgium Online Kanada Kanada Online Franciaország Franciaország Online Guadeloupe Guadeloupe Online Libanon Libanon Online Luxemburg Luxembourg Online Martinique Martinique Online Mauritius Mauritius Online Marokkó Marokkó Online Francia Polinézia Francia Polinézia Online Réunion Reunion Online Svájc Svájc Online Tunézia Tunézia Online Francia Guyana Francia Guyana Online + 27 további

A birtokosa deeste - Környezetvédelmi mérnöki egy speciális szakember a higiéniát, a tisztaság és a környezet.

Bachelor környezeti egészségügyi és biztonsági irányítási

Northeastern State University
Campus Nappali 4 találd meg a neked való juris doctor képzést Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Törött nyíl + 2 további

A környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági irányítási nagyobb egy interdiszciplináris program célja, hogy felkészítse Önt a szakmai pályára a különböző területeken, beleértve, de nem kizárólagosan: a szövetségi, állami, helyi és törzsi kormányok, tanácsadás, az ipar és más magántulajdonban lévő vállalatok .