Filter
Alapdiplomák
Amerikai Egyesült Államok A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Megtekintés Környezet-biológia Alapképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Programok a környezeti biológia gyakran úgy több témát az élettudományok, hogy fokozza a hallgató 's a megértés az út az élet együttműködik külső körülmények között. Szakemberek, akik ezeket a képességeket tartalmazzák park szolgáltatás tisztek, a kutatók és a fejlesztés tervezők.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A Legjobb Környezet-biológia Alapképzések az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Környezet-biológia, Amerikai Egyesült Államok

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Saint Mary's University of Minnesota

A Szent Mária környezetvédelmi biológiájának főszereplője a hallgatói érdekek és karriercélok széles skálája. Ez a fő alkalmas azok számára, akik olyan területekre kívánn ... [+]

Környezetbiológiai főorvos

A Szent Mária környezetvédelmi biológiájának főszereplője a hallgatói érdekek és karriercélok széles skálája.

Közvetlenül a környezetvédelem pályafutásában való foglalkoztatáshoz vezethet, de kiváló előkészítésként szolgál a fejlett tanulmányokhoz. Ez a fő alkalmas azok számára, akik olyan területekre kívánnak belépni, mint a zoológia, a vízi biológia, a vízminőség-menedzsment, a halászati biológia, a vadvilág ökológiája, a környezeti toxikológia, a környezetvédelmi tervezés, a természeti erőforrások kezelése és a természetvédelmi biológia.

A Szent Mária Winona Campus kínál biológiai hallgatók számára a különböző ökológiai közösségekhez való hozzáférést.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Winona
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul