Filter
Alapdiplomák
Észak Amerika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Környezet-biológia Alapképzések Megtekintése Észak Amerika 2019/2020

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Környezeti biológia gyakran használják egy általános kifejezés bármilyen megközelítés az élettudományok, amely egyesíti a biológiai és ökológiai vizsgálatok. A résztvevők az ilyen típusú persze lehet tanulmányozni témák, mint az állattan, a mikrobiológia és megőrzése.

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Környezet-biológia Alapképzések Áttekintése Észak Amerika 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Környezet-biológia, Észak Amerika

Diplomák
Helyszín
Észak Amerika
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Saint Mary's University of Minnesota

A Szent Mária környezetvédelmi biológiájának főszereplője a hallgatói érdekek és karriercélok széles skálája. Ez a fő alkalmas azok számára, akik olyan területekre kívánn ... [+]

Környezetbiológiai főorvos

A Szent Mária környezetvédelmi biológiájának főszereplője a hallgatói érdekek és karriercélok széles skálája.

Közvetlenül a környezetvédelem pályafutásában való foglalkoztatáshoz vezethet, de kiváló előkészítésként szolgál a fejlett tanulmányokhoz. Ez a fő alkalmas azok számára, akik olyan területekre kívánnak belépni, mint a zoológia, a vízi biológia, a vízminőség-menedzsment, a halászati biológia, a vadvilág ökológiája, a környezeti toxikológia, a környezetvédelmi tervezés, a természeti erőforrások kezelése és a természetvédelmi biológia.

A Szent Mária Winona Campus kínál biológiai hallgatók számára a különböző ökológiai közösségekhez való hozzáférést.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Winona
Kérj Információt
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul