$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Részidős Kínai irodalom Alapképzések Megtekintése az Amerikai Egyesült Shanghai Kína 2022

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát. Azok a diákok, akik Kínát szeretnék tanulni, a kínai irodalmat a tanfolyam részeként tanulmányozhatják. Megismerhetik a kínai nyelv stilisztikáját és nyelvészetét, v… Tovább

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Azok a diákok, akik Kínát szeretnék tanulni, a kínai irodalmat a tanfolyam részeként tanulmányozhatják. Megismerhetik a kínai nyelv stilisztikáját és nyelvészetét, valamint a klasszikus és kortárs művekben használt irodalmi elméleteket.

Az oktatási minisztérium fut oktatás Kínában. A kormány gyakran ad részleges finanszírozást a felsőoktatásban a műszaki és állami egyetemek. A kínai kormány is kidolgozott tudományos tananyag, amely lehetővé teszi a hallgatók szakmai készségek, hogy táplálja tehetségüket.

Kérj Információt Részidős Kínai irodalom Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Shanghai Kínában 2022

Kevesebb
További információ Kínában folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Contemporary China Studies Programme
Shanghai, Kína

A Contemporary China Studies Programme három részből áll: akadémiai tanfolyamok, nyelvtanfolyam és szakmai gyakorlat.

A Contemporary China Studies Programme három részből áll: akadémiai tanfolyamok, nyelvtanfolyam és szakmai gyakorlat. -
Tanfolyamok Alapképzés
Nappali
Részidős
Angol, Kínai
Campus