Alapdiploma a Xi 'an Kínában

A Legjobb Alapképzések a Xi 'an Kínában 2018

Mester

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Kína arra törekszik, hogy támogassa a első osztályú egyetemeken. Kína 's gazdaság már a világ ' s második legnagyobb, és még mindig növekszik. Megtapasztalása a kultúra és a megértés a piaci növekedés fokozza a karrierjét.

Az oktatás ebben a városban egyre fokozatosan nemzetközi. A diákok különböző részein a világ leszállt, hogy ez a város keresi a felsőoktatásban a különböző szakmai intézmények állnak rendelkezésre. Ez megváltoztatta az arcát, a város, bár, pozitívan.

Graduális Tanulmányok Összevetése a Xi 'an Kínában 2018

Mutass többet

Xi'an Jiaotong Egyetem Szakon A Kínai Nyelvet Bevezetés

Xi'an Jiaotong University
Campus Nappali 4 év September 2018 Kína Xi'an

A kínai nyelv és kultúra tanfolyamok, kínai nyelvi készségek nyelvtanfolyamok alapvető készségek a kínai nyelv mandarin kínai Intenzív kínai Listening beszélünk kínai kínai üzleti Kínai olvasni Chinese Writing kínai fordítás [+]

Professzionális irány

Kínai nyelv és kultúra Üzlet Kínai

A kínai nyelv és kultúra tanfolyamok I. Általános ismeretek, kínai nyelvet kínai nyelvi készségek tanfolyamok Intenzív kínai mandarin kínai Listening beszélünk kínai kínai üzleti Kínai olvasni Kínai írása Kínai fordítás Másodszor, a tudás a nyelvi kurzusok Nyelvészet Kínai karakterek Bevezetés a mostKínai ősi kínai Sanhszi nyelvjárás, a kulturális és történelmi ismeretek kurzusok Irodalom és történelem Bevezetés a kínai kultúra, modern és kortárs kínai irodalom ősi kínai irodalom Survey of China tömör történeti idióma választási Beszélünk Negyedszer, egyéb tanfolyamok Számottevő tanfolyamok Áttekintése Kína közötti gazdasági és kereskedelmi számítógépes hálózati alkalmazás technológia, multimédia-technológia Üzlet Kínai nyelvtanfolyamok Kínai nyelvtudás tanfolyamok Basic készségek a kínai nyelv Átfogó kínai kínai hallgatása Beszélt kínai mandarin nyelvű művészeti titkári írás, a nyelv, az irodalom, a kultúra és a tudás kurzusok nyelvészet, irodalom és kultúra Bevezetés a Modern és Kortárs kínai irodalom ősi kínai irodalom sűrített története modern kínai ősi kínai kínai kultúra felmérés Kína közötti gazdasági és kereskedelmi leírásához Shaanxi nyelvjárás, angol nyelvtudás nyelvtanfolyamok Basic készségs az angol nyelv Angol-kínai fordítás az Átfogó angol Beszélt English, Business Knowledge tanfolyamok Üzleti nyelvtanfolyamok Az üzleti mikroökonómia makroökonómia nemzetközi gazdasági (tanítani angol nyelven) Nemzetközi Marketing (tanítani angol nyelven) a megfelelések külföldi üzleti etikett IV, egyéb tanfolyamok egyéb tanfolyamok Alkalmazása számítógépes hálózati technológia multimédia technológia Követelmények Graduation TeljesProfessional ára 155 kredit, a diákok hagyjuk végzős megadását, a Bachelor of Arts fokozatot szerzett. Foglalkoztatás-orientált Pályakezdő a világ vállalkozások, társadalmi szervezetek, kormányzati szervek, média, kultúra és oktatás, és sok más végző egységek közötti... [-]