Alapképzés a Nanjing Kínában

A Legjobb Graduális Tanulmányok a Nanjing Kínában 2017

Alapképzés

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A Bachelor egy közös diplomát, amely által követett egyetemi hallgatók. Kapható a különböző tantárgyak, ez a program elkészíti a hallgatók akár a karrier vagy a fejlettebb tanulmány a maguk területén.

Kína arra törekszik, hogy támogassa a első osztályú egyetemeken. Kína 's gazdaság már a világ ' s második legnagyobb, és még mindig növekszik. Megtapasztalása a kultúra és a megértés a piaci növekedés fokozza a karrierjét.

Graduális Tanulmányok Összevetése a Nanjing Kínában 2017

Mutass többet

Angol-tanított Alapképzés építészet

Southeast University
Campus Nappali 5 év September 2017 Kína Nanjing

Között több, mint 1800-learning nagyobb intézmények Kínában, SEU az egyik legrégebbi és top 20 cég több mint egy évszázados tudományos kiválóság és az egész ember-oktatás.34. az iskolák és osztályok kínálnak 64 alapképzés, mesterképzés és 210 112 [+]

Angol-tanított alapképzés Építészeti Között több, mint 1800-learning nagyobb intézmények Kínában, SEU az egyik legrégebbi és top 20 cég több mint egy évszázados tudományos kiválóság és az egész ember-oktatás. 34. az iskolák és osztályok kínálnak 64 alapképzés, mesterképzés 210 és 112 Ph. D. programokat. Jelenleg mintegy 3000 főállású oktatók és a jelenlegi beiratkozási 17.000 egyetemi hallgatók, posztgraduális hallgatók és 10.000 nearl 1000 nemzetközi diákok 80 országból 3-án a fő campus, amely a teljes terület több mint 400 hektár.

A program jellemzői Az egyetem fegyelem építészet vezető helyet itthon és külföldön, és folyamatosan növekvő befolyását a világban.A diplomások, beleértve néhány prominens tagja a Tudományos Akadémia Műszaki Kína és számos jeles szakértők is nagyban hozzájárult a fejlesztési építészet. School of Architecture, SEU (korábban Nemzeti Központi Egyetem és a Nanjing Institute of Technology) 1927-ben alakult, mint a származási Kína modern építészet oktatásban. Az elmúlt 80 évben, 3000-től végzett hallgatók School of Architecture, ebből 6 akadémikusok az Akadémia Műszaki és 10 Építőipari Tervező Masters. 55%-a kar az iskola rendelkezik doktora és 70% azt érezhetjük, dolgoznak vagy tanulnak külföldön. School of Architecture rendelkezik egyetemi együttműködés és információcsere számos országban, mint például az USA, Egyesült Királyság, Franciaország, Japán, Svájc, Svédország, Hollandia, Németország, Ausztrália, Korea, Szingapúr és Ausztria, valamint vele szoros kapcsolatban a nemzetközi szervezetek, beleértve az UNESCO.... [-]