Képzőművészet Alapdiploma Spanyolországban

Találd meg Képzőművészet Alapképzések Spanyolországban 2017

Képzőművészet

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A képzőművészeti képzésekre jelentkező hallgatók számos különböző művészeti ág közül választhatnak. A képzések kurzusai között megtaláljuk a színelméletet, a 2D-s design-t, az animációt, a sokszorosított grafikát, a zeneelméletet, a számítógépes applikációkat és a web design-t.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

A Legjobb Képzőművészet Graduális Tanulmányok Spanyolországban 2017

Mutass többet

Diploma Audiovizuális Kommunikáció

Universidade da Coruña
Campus Nappali 4 év September 2017 Spanyolország A Coruña

Képzés audiovizuális kommunikáció biztosítja az egyetemi képzés tudományos és elméleti tudás és a gyakorlati mező általánosan elfogadott és elterjedt. [+]

A Legjobb Képzőművészet Alapképzések Spanyolországban 2017. Bevezetés A Képzés audiovizuális kommunikáció egyetemi oktatás biztosítja a tudományos és elméleti tudás és a gyakorlati mező általánosan elfogadott és elterjedt. Céljai között azt, hogy a vonat a szakemberek és technikailag felkészült audiovizuális alkotás digitális környezetben, mind a televízió és az internet és egyéb multimédiás támogatást. Ezért az új média és a 3D tartalom létrehozása (animáció, videó, speciális effektusok) vannak támasza a tájékozódás a tananyag. A kiegyensúlyozott közösen szereznek ismereteket és készségeket, hogy biztosítsák a diplomát audiovizuális kommunikáció végzős megfelelő előkészítés későbbi munka világában. Miért érdemes a mértéke A webdocumentary rövid animáció révén transzmédia és a videojátékok, a Kar Kommunikációs Akadémia vonatok a diákok az irányítási feladatokat, fejlesztés és gyártás az audiovizuális médiában, írók, látványtervező, interaktív és multimédiás tartalmak, animátorok, különleges hatások szakemberek és videojáték fejlesztők, többek között. Mit tanulni Képzési belül fokozatú tantárgyak, mint a grafikai kifejezés, fényképezés és világítás, alkalmazott tervezési, szerkesztési és gyártási audiovizuális gyártási irányban, forgatókönyv, gyártás tervezés, hang-és audio vagy háttérzene. Az ilyen mértékű hozzáadja a modul tervezése és animációs meghatározza a tananyag hallgató tiszteletben más kommunikációs szakképesítés Galíciában, ami egy minőségi előnyt másokkal egy nagyon versenyképes a mai világban. Ezen belül a modul témákban, mint a számítógépes grafika és 3D animáció, digitális utómunka (VFX) és a speciális effektusok, videojátékok vagy 3D interakció. További fontos témák belül mértékben orientált média, mint az új média és a multimédiás kommunikációs stratégiák transzmédia, mobil eszközök, vagy a webes formátumok és eszközök. Végül, az ajánlat is lehetővé teszi posztgraduális szakirányú audiovizuális gyártás és... [-]