Képzőművészet Alapdiploma lisszabonban Portugáliában

Képzőművészet Alapképzések Megtekintése 2018 lisszabonban Portugáliában

Képzőművészet

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

A képzőművészeti képzések tárgyköre igen széles. A leggyakrabban előforduló kurzusok az alábbiak: digitális művészet, kritika és művészetelmélet, művészettörténet, kerámia, festészet, szobrászat, grafika, fotográfia és előadó-művészet.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Lisszabon Portugália 's főváros, és a lakosság több mint 500.000 fő hivatalaiban. Az Európai Unió lisszaboni jön 11 népességét tekintve és az egyik legrégebbi város a földön. Jelenleg 3 vezető egyetemek Lisszabonban nevezetesen, Lisszaboni Egyetem, Lisszaboni Műszaki Egyetem és a New Lisbon Egyetemen.

Kérj Információt Képzőművészet Alapdiplomák lisszabonban Portugáliában 2018

Mutass többet

Művészettörténet

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Campus Nappali 3 év September 2018 Portugália Lisboa

oktatási célok 1) elvi ismeretek History of International Art és portugál Art ókortól korszerűségét. 2) sajátítsák el az alapvető fogalmak és módszerek a művészettörténet. 3) képességek elsajátítását elemzésére és azonosítására műalkotások. [+]

oktatási célok

1) Az elvi ismeretek History of International Art és portugál Art ókortól korszerűségét.

2) sajátítsák el az alapvető fogalmak és módszerek a művészettörténet.

3) képességek elsajátítását elemzésére és azonosítására műalkotások.

4) fejlesztése elméleti és kritikai gondolkodás művészeti tárgyak és a kontextus.

5) vállalkozás képes használni a Művészettörténeti ismeretek a civil és társadalmi beavatkozás.

6) Apply Művészettörténeti ismeretek reflexió a kulturális identitás különböző társadalmakban.

7) Mastering Művészettörténeti ismeretek megfelelő tevékenységek elvégzését a következő területeken: muzeológia és Patrimoniologia.... [-]