Képzőművészet Alapdiploma az Amerikai Egyesült Oxfordshire az Egyesült Királyságban

Képzőművészet Alapképzések Megtekintése 2018 az Amerikai Egyesült Oxfordshire az Egyesült Királyságban

Képzőművészet

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

A képzőművészeti képzésekre jelentkező hallgatók számos különböző művészeti ág közül választhatnak. A képzések kurzusai között megtaláljuk a színelméletet, a 2D-s design-t, az animációt, a sokszorosított grafikát, a zeneelméletet, a számítógépes applikációkat és a web design-t.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Oxfordshire a megye Oxford. Az Oxford volt a fő oktatási központ, csak egy főiskolai Oxfordshire, amely nem közvetlenül az Oxford, hanem csak Banbury.

Kérj Információt Képzőművészet Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Oxfordshire az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Képzőművészet Egyesült Királyság Oxfordshire. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Egyesült Királyság!

or search for similar programs here